Συζήτηση χρήστη:Kardinalios

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες![επεξεργασία κώδικα]

Welcome (en)
Bienvenue (fr)
Willkommen (de)

Kardinalios, καλωσόρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Button sig.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά ή γράψε ένα μήνυμα στην σελίδα συζήτησής μου. Καλή συνέχεια! 

Γεια και καλωσήρθες καταρχήν. Έχεις δίκιο ότι πρέπει να ρωτάμε πρώτα και μετά να σβήνουμε, από την άλλη η πληροφορία αυτή φάνηκε περίεργη, και όπως το άρθρο είναι 2-3 γραμμές μάλλον λίγο ξεκάρφωτη. Μπορείς να βάλεις σαν πηγή το βίντεο που αναφέρεις, αν και προσωπικά θα προτιμούσα να εμπλουτιστεί το άρθρο και να γίνει κανονικό άρθρο και μετά να προχωρήσουμε σε τέτοιες λεπτομέρειες. Τσίαρς - Badseed απάντηση 14:39, 23 Φεβρουαρίου 2007 (UTC)

Φαντάζομαι πως ναι, με την λογική του Βικιπαίδεια:Κριτήρια εύλογης χρήσης αν και στην αγγλική πάει για σβήσιμο μάλλον (η αγγλική ΒΠ καταργεί τις εικόνες "εύλογης χρήσης" για ζωντανά πρόσωπα, με την αιτολόγηση ότι μπορεί να δημιουργήσει κάποιος δική του φωτογραφία). Εδώ δεν το έχουμε λήξει αυτό ακόμα - Badseed απάντηση 15:18, 23 Φεβρουαρίου 2007 (UTC)

31 ΚΒ[επεξεργασία κώδικα]

Τίποτα ουσιαστικό. Απλώς έχει αρχίσει να μεγαλώνει το άρθρο, πράγμα το οποίο δεν είναι κακό (ανάγκη για σπάσιμο υπάρχει π.χ. αν ανέβει από 60 και πάνω). Οπότε συνέχισε χωρίς πρόβλημα. Προσπάθησε όμως να χρησιμοποιείς λίγο πιο ουδέτερη γλώσσα, θυμήσου ότι δεν πρέπει να γράφουμε τη γνώμη μας αλλά όσο το δυνατόν γεγονότα:). Καλά πάει δηλαδή, απλώς λίγο γλωσσικά θέλει σε ορισμένα σημεία. Keep up Badseed απάντηση 23:22, 8 Μαρτίου 2007 (UTC)

Κι αυτό που λες γίνεται. Φαντάζομαι θα υπάρχουν και αρκετά γνωστά sites και άρθρα από εφημερίδες στο ίντερνετ που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σαν πηγές - Badseed απάντηση 23:59, 8 Μαρτίου 2007 (UTC)

Αν είναι unfree δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί παρά μόνο σαν "εύλογη χρήση", το ίσιο και τα screenshots, και αυτό με μέτρο. Δες και το Βικιπαίδεια:Κριτήρια εύλογης χρήσης. - Badseed απάντηση 23:03, 11 Μαρτίου 2007 (UTC)

Το Αρχείο:Oaka1.jpg είναι υποψήφιο προς διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Μια εικόνα ή αρχείο πολυμέσων το οποίο επιφορτώσατε ή τροποποιήσατε, Αρχείο:Oaka1.jpg, έχει σημανθεί ότι δεν περιλαμβάνει πινακίδα σήμανσης άδειας χρήσης. Η παρουσία πινακίδας σήμανσης σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα, δεν σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητες οι πληροφορίες για την πηγή της εικόνας, καθώς οι περισσότερες άδειες ελεύθερης χρήσης απαιτούν την αναφορά του δημιουργού. Ακόμη όμως και σε εικόνες χωρίς πνευματικά δικαιώματα, η καταγραφή της πηγής της μπορεί να επιβεβαιώσει την εύλογη ή ελεύθερη χρήση της ώστε να μην διαγραφεί λόγω αμφιβολίας. Αν ενδιαφέρεστε για την διατήρησή της συμπληρώστε τα στοιχεία πριν διαγραφεί. Ευχαριστώ. Alaniaris 13:10, 30 Μαΐου 2009 (UTC)