Συζήτηση χρήστη:Kadmosgr

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!

Kadmosgr, καλωσόρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Button sig.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια!  --Diamond 10:03, 28 Αυγούστου 2006 (UTC)

άλφα[επεξεργασία κώδικα]

Καλωσόρισες και από μένα. Οι πληροφορίες που αφορούν το φωνήεν /a/ της αρχαίας ή της νέας ελληνικής μπορεί να γραφτούν στο λήμμα αρχαία ελληνική γλώσσα ή νέα ελληνική γλώσσα αντίστοιχα στην ενότητα της φωνολογίας. Εδώ πρέπει να υπάρχει μόνο ό,τι αφορά το γράμμα και να επισημαίνεται μόνο ότι "in both Classical Greek and Modern Greek, alpha represents the Open front unrounded vowel, /a/." Δες το αγγλικό λήμμα. --Valentin 16:41, 18 Σεπτεμβρίου 2006 (UTC)

Το Αρχείο:Nope.jpeg είναι υποψήφιο προς διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Μια εικόνα ή αρχείο πολυμέσων το οποίο επιφορτώσατε ή τροποποιήσατε, Αρχείο:Nope.jpeg, έχει σημανθεί ότι δεν περιλαμβάνει στοιχεία για τον δημιουργό ή την πηγή της π.χ. αν είναι φωτογραφία τραβηγμένη από εσάς γράψτε το ξεκάθαρα. Είναι απαραίτητο να αναφέρετε τον δημιουργό και κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων της εικόνας ώστε να ώστε να επιβεβαιωθεί πως δεν παραβιάζονται πνευματικά δικαιώματα καθώς και για να αναγνωρίζεται η πατρότητα του έργου. Αν ενδιαφέρεστε για την διατήρησή της συμπληρώστε τα στοιχεία πριν διαγραφεί. Ευχαριστώ. MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 19:28, 29 Ιουλίου 2009 (UTC)

Το άρθρο Σχολή Νομικών Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών είναι υποψήφιο για διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα το άρθρο Σχολή Νομικών Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών που δημιούργησες έχει προταθεί για διαγραφή. Η συζήτηση διαγραφής βρίσκεται εδώ στην οποία μπορείς να καταθέσεις την άποψή σου. Μπορείς να συμβουλευτείς την πολιτική βάση της οποίας προτάθηκε το άρθρο εδώ. Φιλικά.--Egmontaz συζήτηση 07:34, 13 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)