Συζήτηση χρήστη:Jonnyn8

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Καλώς ήρθες![επεξεργασία κώδικα]

Jonnyn8, καλωσόρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά ή γράψε ένα μήνυμα στην σελίδα συζήτησής μου. Καλή συνέχεια! 

Διέγραψα τα άρθρα που έφτιαξες για την ομάδα Εν. Αμφιάλης και τον Ιωάννη Αργυρόπουλο. Όπως θα καταλάβεις στην Βικιπαίδεια καταχωρούμε άρθρα για θέματα σημαντικά και για τα οποία θα ενδιαφερθούν αρκετοί ώστε να τα επεκτείνουν. Στην αντίθετη περίπτωση όπου μόνο ένας ή πολύ λίγοι γνωρίζουν κάτι, δεν είναι δυνατό να γραφτεί ένα άρθρο. Για τις ομάδες οποιουδήποτε αθλήματος συνηθίζεται να καταχωρούμε άρθρα μόνο για αυτές που έχουν συμμετοχή σε κάποια εθνική (έστω και ερασιτεχνική) κατηγορία αλλά όχι αυτές που συμμετέχουν μόνο σε τοπικά πρωταθλήματα. Μπορείς να γράψεις μερικά πράγματα για την ομάδα (και άλλους συλλόγους) της Αμφιάλης στο άρθρο για την Αμφιάλη και επίσης στο άρθρο για την ΕΣΚΑΝΑ (μαζί με στοιχεία και για τις υπόλοιπες). Δεν θα πρέπει να γράψεις πράγματα που γνωρίζεις από πρώτο χέρι αλλά αυτά που έχουν γραφτεί στον σχετικό τύπο.

Η εικόνα που ανέβασες προφανώς βρίσκεται κάτω από πνευματικά δικαιώματα, και την διέγραψα αφού απαγορεύεται κάτι τέτοιο. Μελέτησε προσεκτικά την πολιτική μας για να μην δημιουργούνται προβλήματα.

Καλή συνέχεια. — Geraki ΣΜ - 2007-03-21T 12:53Z.