Συζήτηση χρήστη:Jazz1972

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Καλώς ήρθες!


Jazz1972, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Αυτοί είναι μερικοί σύνδεσμοι που θα σου φανούν χρήσιμοι:

Οδηγός για νέους χρήστες
Οδηγός για νέους χρήστες
Εγχειρίδιο χρήσης του νέου επεξεργαστή κειμένων
Εγχειρίδιο χρήσης του νέου επεξεργαστή κειμένων

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! 

Μην αφαιρείτε τεκμηριωμένο περιεχόμενο παρακαλώ--Kalogeropoulos (συζήτηση) 23:36, 15 Οκτωβρίου 2017 (UTC)[απάντηση]

Καλημέρα.

Τα άρθρα σύμφωνα με τους κανονισμούς της Βικιπαίδεια χρειάζεται να είναι ουδέτερα και σε σωστές αναλογίες, σύμφωνα με τα γεγονότα, την ολοκληρωμένη και αντικειμενική εικόνα και τους αριθμούς. Τα συγκεκριμένα άρθρα για την Κύπρο δεν είναι. Είναι αναληθές και πλήρως δαιμονοποιητικά για τους Ελληνοκυπρίους και αναληθές και πλήρως δικαιολογητικά για τους τούρκους και τους τουρκοκυπρίους. Αυτή είναι μια εμφανής πραγματικότητα.

Παράλληλα έχουν είτε προσποιητό, είτε πραγματικό ιδεοληπτικό πρίσμα. Δηλαδή έχουν στόχους και σκοπούς πέραν από τους κανονισμούς της Βικιπαίδεια και είναι ενάντια σε αυτούς. Αυτό συμβαίνει λόγο της συγγραφής αυτών από συγκεκριμένους χρήστες, με αυτούς τους στόχους, σκοπούς και προσποιητές η πραγματικές ιδεοληψίες.

Αν θέλεις μπορεί να συζητήσουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να φέρουμε τα άρθρα σε κανονικές μορφές σύμφωνα με τους κανόνες της Βικιπαίδεια, ώστε να θυμίζουν άρθρα εγκυκλοπαίδειας και όχι την προπαγάνδα του τούρκικου υπουργείου εξωτερικών. Δηλαδή π.χ αν έχουμε 10 προς 1 δολοφονίες αυτό να παρουσιάζεται ως έτσι, και όχι ως 0 προς 10 απο την άλλη μεριά, που είναι αυτό που γίνεται. Π.χ στην τούρκικη εισβολή δεν υπάρχει τίποτα για δολοφονίες Ελληνοκυπρίων αμάχων από τούρκους και τουρκοκυπρίους, παρά ολόκληρα άρθρα για δολοφονίες τουρκοκυπρίων αμάχων από Ελληνοκύπριους, παρά το γεγονός ότι οι δολοφονίες των Ελληνοκυπρίων αμάχων από τούρκους και τουρκοκυπρίους ήταν πολλαπλάσιες. Το ίδιο συμβαίνει και σχετικά με την ΤΜΤ και ένα σωρό άλλα. Σε κάθε φασαρία υπάρχει δαιμονοποίηση των Ελληνοκυπρίων και δικαιολόγηση των τούρκων και τουρκοκυπρίων. Ακόμα και η επίσημη απελευθερωτική οργάνωση των Ελληνοκυπρίων ΕΟΚΑ παρουσιάζεται ως σοβινιστική, ενώ στο άρθρο της ΤΜΤ δεν υπάρχει το παραμικρό.

Όλα αυτά γίνονται και με ένα ιδεοληπτικό πρίσμα είτε προσποιητού, είτε πραγματικού αντιελληνοκυπριακού αναρχικού.

Έχω κάνει κάποιες αλλαγές χθες, χρειάζεται ουσιαστική εργασία όμως, για να γίνουν τα άρθρα εγκυκλοπαιδικά σύμφωνα με τους κανόνες της Βικιπαίδεια.Jazz1972 (συζήτηση) 08:31, 16 Οκτωβρίου 2017 (UTC)[απάντηση]

Καμία αντίρρηση. Παρατήρησα ότι σε κάποιες περιπτώσεις αλάζετε την διατύπωση χωρίς να αλλάζετε την πηγή. Οι αλλαγές σας είναι συναφείς προς τις πηγές;--Kalogeropoulos (συζήτηση) 08:41, 16 Οκτωβρίου 2017 (UTC)[απάντηση]

3 ημέρες για αφαίρεση περιεχομένου--Kalogeropoulos (συζήτηση) 16:47, 22 Αυγούστου 2019 (UTC)[απάντηση]