Συζήτηση χρήστη:Jarlaxll

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!


(en) Welcome
(de) Willkommen
(fr) Bienvenue
(es) Bienvenido
(ru) Добро пожаловать
(eo) Bonvenon

Jarlaxll, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Signature button beta.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! --Vagrand (Συζήτηση) 18:11, 6 Απριλίου 2012 (UTC)

Αντιοξειδωτικά[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Jarlaxll, μπορείς να προσπαθήσεις να επεκτείνεις το λήμμα. Το άρθρο στην παρούσα μορφή μπορεί να διαγραφεί ως πολύ μικρό. Ακόμα και αν διαγραφεί, μπορείς όταν θα έχεις χρόνο να το δημιουργήσεις αλλά με πιο εκτενή και πλήρη μορφή. Μπορείς να αντιγράψεις και να μεταφράσεις το αντίστοιχο αγγλικό λήμμα en:Antioxidant, μεταφέροντας τις πηγές, αλλά προσοχή όχι άλλες ιστοσελίδες ή άλλα κείμενα που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Καλή συνέχεια.SFriendly.svg--Vagrand (Συζήτηση) 18:19, 6 Απριλίου 2012 (UTC)

Ευχαριστώ. Δεν θα δημιουργώ τόσο μικρά λήμματα τότε. Δεν έχω σκοπό να επεκτείνω το λήμμα προς το παρόν τουλάχιστον . Αν κάποιος νομίζει οτι είναι μικρό ας το διαγράψει. Το κείμενο δεν είναι αντιγραφή απλώς σύνοψη User:Jarlaxll.