Συζήτηση χρήστη:Hvd

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!


(de) Willkommen
(en) Welcome
(es) Bienvenido
(fr) Bienvenue
(ru) Добро пожаловать

Hvd, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Button sig.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! --Egmontaz συζήτηση 10:09, 3 Μαρτίου 2009 (UTC)

Συμπληρωματικό χρώμα[επεξεργασία κώδικα]

Δημιούργησες το άρθρο Συμπληρωματικό χρώμα, χρησιμοποιώντας όμως κείμενο από αυτή τη σελίδα. Κείμενα και φωτογραφίες από άλλες σελίδες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη Βικιπαίδεια, εκτός αν είσαι εσύ ο δημιουργός τους ή υπάρχει η σχετική άδεια από το δημιουργό τους ώστε να διακινηθούν υπό την άδεια GFDL| της Βικιπαίδειας (σχετικά δες Βικιπαίδεια:Προβλήματα πνευματικών δικαιωμάτων). Σε διαφορετική περίπτωση, σύντομα διαγράφονται. Αν θέλεις, μπορείς να βασιστείς στα στοιχεία που περιέχει το κείμενο που προσέθεσες και σε άλλα, για να γράψεις κάτι δικό σου.

Φιλικά --Alaniaris 14:53, 3 Μαρτίου 2009 (UTC)

Καλησπέρα. Θα πρέπει να βάλεις στη σελίδα χρήστη σου το πρότυπο {{Χρήστης el}}, αντιγράφοντας το όπως στο δίνω, με τις δύο αγκύλες μπροστά και πίσω. --Alaniaris 18:24, 4 Μαρτίου 2009 (UTC)

Οπτικά βάρη[επεξεργασία κώδικα]

Το άρθρο παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα. Δες την τα παραπάνω σχόλια του Αλανιάρη.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 11:30, 11 Μαρτίου 2009 (UTC)

Προφανώς δε διάβασε το μήνυμα μου. Όλα τα άρθρα σου παραβιάζουν πνευματικά δικαιώματα και θα διαγραφούν. Μην επιμένεις να τα ξαναανεβάζεις. Η αναφορά της πηγής δε νομιμοποιεί την αντιγραφή. Προσπάθησε να γράψεις κάτι μόνος σου. --MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 12:00, 11 Μαρτίου 2009 (UTC)