Συζήτηση χρήστη:History1821

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!


(en) Welcome
(de) Willkommen
(fr) Bienvenue
(es) Bienvenido
(ru) Добро пожаловать
(eo) Bonvenon

History1821, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Signature button beta.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! --Vagrand (Συζήτηση) 09:31, 21 Απριλίου 2012 (UTC)

Θεοχάρης Ολύμπιος[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα και καλωσόρισες κι από εμένα!
Αφού σε συγχαρώ για το πρώτο σου λήμμα, να κάνω μια μικροδιορθωσούλα αναφορικά με τη χρήση των εσωτερικών μπλε συνδέσμων. Όταν μία λέξη επαναλαμβάνεται αρκετές φορές σε μικρή κοντινή απόσταση, όπως το «Θεσσαλία», δεν είναι απαραίτητη η χρήση συνδέσμου σε καθεμία από τις εκφάνσεις της, η πρώτη αρκεί. Ο εσωτερικός σύνδεσμος μπορεί να επαναληφθεί μετά από πολλές πολλές παραγράφους αν πρόκειται για τεράστιο κείμενο, ή αν είναι απαραίτητο για την κατανόηση του κειμένου. Καλή βικι-συνέχεια, Atlantia talk 18:40, 21 Απριλίου 2012 (UTC)

Θα μπορούσες να αναφέρεις έτος έκδοσης και σελίδες; Ευχαριστώ.--Vagrand (Συζήτηση) 18:57, 21 Απριλίου 2012 (UTC)

Το Αρχείο:THEOCHARIS KEFALAS.jpg είναι υποψήφιο προς διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Μια εικόνα ή αρχείο πολυμέσων το οποίο επιφόρτωσες ή τροποποίησες, το Αρχείο:THEOCHARIS KEFALAS.jpg, έχει σημανθεί ότι δεν περιλαμβάνει στοιχεία για τον δημιουργό ή την πηγή του. Είναι απαραίτητο να αναφέρεις τον δημιουργό και κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων του αρχείου ώστε να ώστε να επιβεβαιωθεί πως δεν παραβιάζονται πνευματικά δικαιώματα καθώς και για να αναγνωρίζεται η πατρότητα του έργου. Αν ενδιαφέρεσαι για την διατήρησή του συμπλήρωσε τα στοιχεία πριν διαγραφεί. Οδηγίες και παραδείγματα συμπλήρωσης υπάρχουν σε αυτή τη σελίδα. Ευχαριστώ. ✻tony esopi λέγε 21:36, 25 Απριλίου 2012 (UTC)

Το Αρχείο:THEOCHARIS KEFALAS.jpg είναι υποψήφιο προς διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Η εικόνα ή τo αρχείο πολυμέσων το οποίο επιφόρτωσες ή τροποποίησες, το Αρχείο:THEOCHARIS KEFALAS.jpg, έχει σημανθεί ότι δεν περιλαμβάνει πινακίδα σήμανσης άδειας χρήσης. Η παρουσία πινακίδας σήμανσης σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα, δε σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητες οι πληροφορίες για την πηγή του αρχείου, καθώς οι περισσότερες άδειες ελεύθερης χρήσης απαιτούν την αναφορά του δημιουργού. Ακόμη, όμως, και σε αρχεία χωρίς πνευματικά δικαιώματα, η καταγραφή της πηγής τους μπορεί να επιβεβαιώσει την εύλογη ή ελεύθερη χρήση τους, ώστε να μη διαγραφούν λόγω αμφιβολίας. Αν ενδιαφέρεσαι για τη διατήρησή του, συμπλήρωσε τα στοιχεία πριν διαγραφεί. Ευχαριστώ. ✻tony esopi λέγε 21:36, 25 Απριλίου 2012 (UTC)

Πληρεξούσιοι της Α' Εθνοσυνέλευσης[επεξεργασία κώδικα]

Παρακαλώ παραθέστε πηγή για την συνεισφορά σας. Οι συμμετέχοντες στην Α΄Εθνοσυνέλευση ως πληρεξούσιοι είναι συγκεκριμένοι. Κάθε μη τεκμηριωμένη εισαγωγή μπορεί να αναιρεθεί.--Vagrand (Συζήτηση) 23:54, 3 Μαΐου 2012 (UTC)