Συζήτηση χρήστη:Gnomon historicus

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!


(de) Willkommen
(en) Welcome
(eo) Bonvenon
(es) Bienvenido
(fr) Bienvenue
(it) Benvenuto
(ru) Добро пожаловать

Gnomon historicus, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Αυτοί είναι μερικοί σύνδεσμοι που θα σου φανούν χρήσιμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Signature button beta.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! —Corleone μη τα μασάς!@ 14:02, 14 Μαρτίου 2015 (UTC)

Καλησπέρα αγαπητέ, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Δυστυχώς οι ελλείψεις μας στη ΒΠ είναι πολλές και δεν υπάρχουν πολλοί συνεισφέροντες με θέληση και γνώσεις σε αρκετούς τομείς, ένας από τους οποίους είναι κι αυτός που ορθά επισημαίνεις. Δεν ξέρω τρόπο για να "τραβήξεις" άτομα στη συζήτηση του συγκεκριμένου λήμματος, εκτός αν ενημερώσεις στην Αγορά ότι υπάρχει σχετικό θέμα ανοικτό και δώσεις και το σχετικό link προς τη σελίδα συζήτησης του λήμματος, κάτι που συνιστώ να κάνεις, καλώντας πάντα ενδιαφερόμενο. Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για το λήμμα, είναι εκτός του πλαισίου των γνώσεών μου ό,τι αφήσεις σ' αφήνει!). Αν χρειαστείς ο,τιδήποτε, στο οποίο μπορώ να βοηθήσω, άφησε μήνυμα στη σελίδα μου. Καλή δύναμη! --Ttzavarasσυζήτηση 18:07, 14 Μαρτίου 2015 (UTC)

Ἡ Βικιπαιδεία ἑλληνιστί[επεξεργασία κώδικα]

Wikipedia-logo-v2-grc.svg

Καλησπέρα, επικοινωνώ μαζί σου για να σε ενημερώσω πως υπάρχει μια πρόταση σε εξέλιξη σχετικά με την δημιουργία έκδοσης της Βικιπαιδείας στα αρχαία ελληνικά, στην οποία είσαι καλοδεχούμενος εάν έχεις το σχετικό ενδιαφέρον να συμμετέχεις και να εκφράσεις την άποψη σου, καθώς και να συμμετέχεις στην ίδια τη δοκιμαστική εγκυκλοπαίδεια όπως αυτή βρίσκεται στο incubator wiki και η οποία διαθέτει ήδη αρκετές εκατοντάδες λήμματα. Gts-tg (συζήτηση) 12:08, 16 Μαρτίου 2016 (UTC)

Ευχαριστώ για την ενημέρωση ! Ναι το θέμα είναι πολυ ενδιαφέρον και το υποστηρίζω. Θα έλεγα ότι χρειάζεται να γίνει και ένα ελληνικό βικιλεξικό. Δεν ξερω αν υπάρχει ήδη. Δηλαδη αρχαία ελληνική με μετάφραση σε πολλές γλώσες. --Gnomon 14:42, 21 Μαρτίου 2016 (UTC)

Αγαπητέ Gnomon, ευχαριστώ για την απάντηση και τις σκέψεις σους. Σε περίπτωση όπου υποστηρίζεις την ιδέα μπορείς να διατυπώσεις την υποστήριξη σου στην σχετική σελίδα στο https://meta.wikimedia.org/wiki/Requests_for_new_languages/Wikipedia_Ancient_Greek_4 Gts-tg (συζήτηση) 15:50, 21 Μαρτίου 2016 (UTC)

Εγινε ! --Gnomon 17:20, 21 Μαρτίου 2016 (UTC)

Αγαπητέ Gts-tg Αν όλες οι καλές θελήσεις κάναν μια προσπάθεια γιά την ελληνική Βικιπαίδεια δεν θα είμασταν τόσο χαμηλά στα στοιχεία αυτά : http://meta.wikimedia.org/wiki/List_of_Wikipedias --Gnomon 19:37, 21 Μαρτίου 2016 (UTC)