Συζήτηση χρήστη:Giom

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Καλωσήλθατε. Δε χρειάζεται να είναι διαχειριστής κανείς για να βοηθήσει (οι διαχειριστές απλώς μπορούν να σβήνουν άρθρα και να μπλοκάρουν χρήστες που δημιουργούν πρόβλημα). Είστε ευπρόσδεκτος.

Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω από το "επίσημο καλωσόρισμα". Θα σας λύσουν πολλές απορίες:


Καλώς ήρθες![επεξεργασία κώδικα]

Giom, καλωσόρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά ή γράψε ένα μήνυμα στην σελίδα συζήτησής μου. Καλή συνέχεια! 

--FocalPoint Συζήτηση 23:21, 24 Νοεμβρίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Μεταφράσεις[επεξεργασία κώδικα]

Καλωσήρθες και από εμένα. Ο Ank εμφανίζεται σπάνια πια, οπότε μάλλον θα περιμένεις πολύ να σου απαντήσει.

Δεν είναι απαραίτητο να είσαι διαχειριστής για να σε ενδιαφέρει ο τομέας των μεταφράσεων. Ρίξε μια ματιά στη σελίδα Βικιπαίδεια:Μεταφράσεις. Οι σελίδες που μεταφράζονται είναι άρθρα από άλλες γλωσσικές εκδόσεις της Βικιπαίδειας. Η σελίδα Κατηγορία:Άρθρα προς μετάφραση περιέχει άρθρα τα οποία χρειάζονται μετάφραση.

Η οργάνωση των μεταφράσεων δεν είναι συστηματική ακόμα. Αν και υπάρχουν ένα σωρό κατηγορίες στην σελίδα Κατηγορία:Μετάφραση Βικιπαίδειας, δεν χρησιμοποιείται καμία από αυτές εκτός από την «Αρθρα προς μετάφραση». Συνήθως η μετάφραση γίνεται κατά ενότητες του άρθρου, και το copyediting (ο έλεγχος ορθότητας της μετάφρασης) γίνεται αμέσως. --Dead3y3 Συζήτηση 02:18, 25 Νοεμβρίου 2006 (UTC)[απάντηση]