Συζήτηση χρήστη:Georges2cv

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!


(de) Willkommen
(en) Welcome
(es) Bienvenido
(fr) Bienvenue
(ru) Добро пожаловать

Georges2cv, καλωσόρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Button sig.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά ή γράψε ένα μήνυμα στην σελίδα συζήτησής μου. Καλή συνέχεια!  --✻tony esopi λέγε 21:07, 16 Σεπτεμβρίου 2007 (UTC)

Φρόντισε σε παρακαλώ να γράψεις την πηγή στις εικόνες σου (από που προέρχονται δηλαδή, ποιος έχει τα πνευματικά δικαιώματα) και, αν είναι δικές σου, να συμπληρώσεις μια πινακίδα δικαιωμάτων διαφορετικά δεν μπορούμε να τις κρατήσουμε. Ευχαριστώ - Badseed απάντηση 22:32, 16 Σεπτεμβρίου 2007 (UTC)

Το Αρχείο:ARXIKI 4.jpg είναι υποψήφιο προς διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Μια εικόνα ή αρχείο πολυμέσων το οποίο επιφορτώσατε ή τροποποιήσατε, Αρχείο:ARXIKI 4.jpg, έχει σημανθεί ότι δεν περιλαμβάνει στοιχεία για τον δημιουργό ή την πηγή της π.χ. αν είναι φωτογραφία τραβηγμένη από εσάς γράψτε το ξεκάθαρα. Είναι απαραίτητο να αναφέρετε τον δημιουργό και κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων της εικόνας ώστε να ώστε να επιβεβαιωθεί πως δεν παραβιάζονται πνευματικά δικαιώματα καθώς και για να αναγνωρίζεται η πατρότητα του έργου. Αν ενδιαφέρεστε για την διατήρησή της συμπληρώστε τα στοιχεία πριν διαγραφεί. Ευχαριστώ. Egmontaz συζήτηση 11:44, 21 Μαΐου 2009 (UTC)

Το ίδιο και το Αρχείο:ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 3.JPG--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 17:23, 17 Ιουνίου 2009 (UTC)

Κια για το Αρχείο:Arxiki 5 copy.jpg--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 15:16, 24 Ιουνίου 2009 (UTC)