Συζήτηση χρήστη:Breezer

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες![επεξεργασία κώδικα]

(de) Willkommen
(en) Welcome
(es) Bienvenido
(fr) Bienvenue

Breezer, καλωσόρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Button sig.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά ή γράψε ένα μήνυμα στην σελίδα συζήτησής μου. Καλή συνέχεια!--K sal 15 13:42, 4 Αυγούστου 2007 (UTC)

    • Καλημέρα Μρίζερ. Για να πάρεις μέρος σε συζητήσεις διαγραφής θα πρέπει να έχεις κάποια τουλάχιστον συνεισφορά. Χωρίς να θέλω να μειώσω την παρουσία σου, δυστυχώς ένα άρθρο το 2008 (Εσώρουχο) και δύο το 2007 (Φραγκίσκος Μανέλλης και Πουκάμισο) δεν είναι αρκετά. --Μυρμηγκάκι 10:38, 13 Ιανουαρίου 2009 (UTC)

Αγαπητό Μυρμηγκάκι, προτιμώ να γράφω για αυτά που κατέχω επαγγελματικά από το να κάνω copy-paste από διάφορες πηγές θέματα που δεν κατέχω απλά για να λέω ότι γράφω και όποιον πάρει ο χάρος. Για ότι γνωρίζω λοιπόν και υπάρχει κενό συμμετέχω. Καλό είναι να μην κρίνεις. --Breezer 09:10, 21 Νοεμβρίου 2009 (UTC)

  • Η συνεισφορά σου είναι πολύτιμη είτε είναι μια γραμμή είτε 1000 άρθρα.
  • Το Μυρμηγκάκι πριν από 11 μήνες αναφέρθηκε στο ότι όπου υπάρχει ζήτημα ψηφοφορίας, υπάρχει ελάχιστο όριο συνεισφοράς, κάτι που δείχνει ότι ο χρήστης είναι υπαρκτός για τη Βικιπαίδεια και όχι κάποιος που στα γρήγορα έκανε ένα λογαριασμό. Αν θυμάμαι καλά, το όριο είναι 50 συνεισφορές.
  • Η παρουσίαση σε συζητήσεις διαγραφής είναι θεμιτή. Δεδομένου ότι στις συζητήσεις εκείνες λαμβάνουμε υπόψη το βάρος των επιχειρημάτων και όχι αριθμό ψήφων, ο οποιοσδήποτε έχει δυνατότητα να πει τη γνώμη του. Αν η γνώμη του περιέχει σωστά επιχειρήματα (και όχι απόψεις του τύπου "γιατί μου αρέσει" ή "γιατί δε μου αρέσει"), θα γίνει μέρος των επιχειρημάτων υπέρ ή κατά μιας διαγραφής.
  • Καλώς ξανα-ήλθες.

--Focal Point 09:45, 21 Νοεμβρίου 2009 (UTC)