Συζήτηση χρήστη:Anmouggo

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Καλώς ήρθες!


Anmouggo, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια!  Αβατάρ Κωνσταντίνος 12:04, 18 Αυγούστου 2010 (UTC)[απάντηση]

Καλώς όρισες στην Βικιπαίδεια. Καταρχήν, η Βικιπαίδεια δεν είναι χώρος προβολής διαφημίσεων και προπαγάνδας. Η επεξεργασία σου για τον Σ.Λογοθέτη αφαιρέθηκε καθώς ήταν POV και αντιγραφή, επίσης δεν πρέπει να αφαιρείς κείμενο από προηγούμενους συντάκτες και ειδικά αν τεκμηριώνεται από πηγές αλλά να ξεκινήσεις σχετική συζήτηση αν υπάρχει λόγος στην Σελίδα Συζήτησης του Άρθρου. Σου συστήνω πριν προχωρήσεις στην επόμενη επεξεργασία σου να συμβουλευτείς του παραπάνω συνδέσμους. Φιλικά --Sportswriter 01:44, 19 Αυγούστου 2010 (UTC)[απάντηση]

Καλησπέρα και ευχαριστώ για το μήνυμα. Μετά από έλεγχο των πηγών, δεν δείχνουν καμιά προσωπική επίθεση στο πρόσωπο Λογοθέτη αλλά γίνεται καταγραφή στην επικαιρότητα εκείνων των ημερών για το συγκεκριμένο θέμα + στα λεγόμενα του Λογοθέτη περί πολιτικής δίωξης, σκευωρίας κτλ. Για να μπορεί να αντιγραφεί μέρος κειμένων που δεν είναι POV από τον ιστότοπο του Λογοθέτη θα πρέπει να σταλθεί email στην Βικιπαίδεια από αυτόν, για λεπτομέρειες Βικιπαίδεια:Προβλήματα πνευματικών δικαιωμάτων. Επίσης για παρουσίαση του πλούσιου έργου Λογοθέτη θα πρέπει να γίνει χρήση ανεξάρτητων πηγών και όχι φυσικά από την προσωπική σελίδα του. --Sportswriter 19:37, 19 Αυγούστου 2010 (UTC)[απάντηση]


Ανάλυση άρθρου Λογοθέτης[επεξεργασία κώδικα]

Καλημέρα,

Χρήση εξωτερικού συνδέσμου δηλαδή να είναι ανεβασμένο στην σελίδα χωρίς να απαιτείται το κατέβασμα του από το rapidshare. Έτσι πατώντας σε αυτόν το σύνδεσμο κάποιος να ανατρέχει απευθείας στα πρακτικά της δίκης και να κάνει read. Βέβαια δεν είναι απαραίτητο γιατί τα έβαλα στις πηγές σαν αναφορά ή μπορώ να το βάλω σαν παραπομπή δίπλα από την λέξη «αθώωση» ή από τα χρηματικά ποσά που αρχικώς κατηγορήθηκε.

Η λέξη «ένδειξη» ούτως ή άλλως δεν είναι κατά ανάγκη κάτι επιβαρυντικό για το εν λόγω πρόσωπο κάθε άλλο στην συγκεκριμένη περίπτωση γιατί άμα δεν υπήρχε η λέξη θα φαινόταν σαν να το έκανε έτσι όπως ήταν γραμμένο το κείμενο. Για να καταλήξει σε αυτήν την δικαστική περιπέτεια σίγουρα υπήρχαν ενδείξεις ή υπόνοιες αν θέλεις ή ήταν ύποπτος ακόμα καλύτερα, οι οποίες κατέρρευσαν σε βάθος χρόνου και αν ήταν απλά συκοφαντίες θα είχε λήξει το θέμα από τον πρώτο χρόνο. Θα μπορούσαμε να πούμε «λανθασμένες ενδείξεις» ή «κατασκευασμένες κατηγορίες» αλλά δείχνει προκαταβολικά ύφος στο άρθρο, κάτι το οποίο δεν θέλουμε ή ακόμα χειρότερα εκφράσεις τύπου «αθωώθηκε πανηγυρικά» «Πλούσιο έργο του Δημάρχου» κτλ. όπως λέγαμε και προχθές.

Όπως και να χει το κείμενο άλλαξε και πάμε να το πάρουμε βήμα-βήμα:

«Στις 6 Μαΐου του 1998 προφυλακίστηκε με την αιτιολογία «υπεξαίρεση χρημάτων κατ'εξακουλούθηση» για το ποσό 1.652.647.460 δρχ από τον δήμο, απιστία, παράβαση καθήκοντος και χρέη προς το ΙΚΑ αλλά μετά από 22 μέρες το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά ακύρωσε την απόφαση για την προφυλάκισή του καταβάλλοντας ο Στ. Λογοθέτης εγγύηση των 20 εκατομμυρίων δρχ.»

Πουθενά στο κείμενο δεν αναφέρει για τα 13 δις του Β’ Ανακριτή κ. Δουρουκλάκη γιατί απλά ήταν μια συκοφαντία άρα δεν υπάρχει και λόγος, πράγματι στις 6 Μαΐου του 1998 προφυλακίστηκε όπως έγραψε και ο «τύπος» και για τις επισκέψεις Αβραμόπουλου, Καλλίνικου κτλ. Για την υπεξαίρεση χρημάτων κατ'εξακουλούθηση» ποσό το οποίο προερχόταν από τα κονδύλια του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων (1.652.647.460δρχ) όπως αναφέρουν και τα πρακτικά αλλά αλλά και για την μη απόδοση και παρακράτηση ΦΠΑ, ΦΜΥ (ΤΑΔΚΥ ΤΥΔΚΥ) όπως αναφέρει. Πιστεύω πως είναι μια χαρά και αυτό το κομμάτι ασχέτως αν αποδείχτηκε πως η μη εισφορά στο ΦΜΥ γίνονταν για τις ταμειακές ανάγκες του δήμου, μισθοδοσίες κτλ. όπως αναφέρει η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ.

Λίγες μέρες αργότερα στις 12 Ιούνη καταδικάστηκε σε 42 χρόνια και 9 μήνες φυλάκιση και πρόστιμο 6,8 εκατομμυρίων δρχ. μαζί με τους συγκατηγορουμένους του, τον πρώην διευθυντής της Ταμειακής Υπηρεσίας του Δήμου Πειραιά Παναγιώτης Κατσιώλης και τον πρώην προϊστάμενος του ταμείου Τάκης Ζουμπάκης για υπεξαίρεση χρημάτων κατ'εξακουλούθηση για το ποσό 1.592.762.263 δρχ 1.552.603.228 δρχ αντίστοιχα. Ο Σ. Λογοθέτης άσκησε έφεση ακολουθώντας η επόμενη δικαστική απόφαση το 2006 που τον καταδικάστηκε το Εφετείο Κακουργημάτων του Πειραιά σε φυλάκιση 14 ετών με αναστολή, για κακοδιαχείριση στα οικονομικά του Δήμου Πειραιά και για τη μη καταβολή στα Ταμεία των εργαζομένων των εισφορών που είχαν παρακρατηθεί από τις υπηρεσίες του Δήμου. Τελικώς στις 9 Ιανουαρίου του 2009 το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά απάλλαξε πλήρως τον Στέλιο Λογοθέτη από τις ανωτέρω κατηγορίες κρίνοντας τον αθώο.

Ούτε εδώ δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα είναι βγαλμένα από την δικογραφία όπως και για την καταδίκη της 24-2-2006.

Περιμένω τις επισημάνσεις σου καθώς θα ήθελα να μου διευκρινήσεις αν έδωσε τα 20 εκατομμύρια ευρώ εγγύηση στην πρώτη περίπτωση γιατί δεν φαίνεται πουθενά στην δικογραφία ότι επεστράφησαν.

Και εγώ ευχαριστώ για την καλή μας συνεργασία και υπομονή! --Sportswriter 07:07, 21 Αυγούστου 2010 (UTC)[απάντηση]