Συζήτηση χρήστη:Anaxaitisi

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Καλώς ήρθες!


Anaxaitisi, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! 

Ειδοποίηση για προσθήκη κειμένου από άλλη σελίδα[επεξεργασία κώδικα]

Δημιούργησες το άρθρο Φίλων Πολεμικής Αεροπορίας, χρησιμοποιώντας όμως κείμενο από άλλη ιστοσελίδα. Κείμενα και φωτογραφίες από άλλες σελίδες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη Βικιπαίδεια, εκτός αν είσαι εσύ ο δημιουργός τους ή υπάρχει η σχετική άδεια από το δημιουργό τους ώστε να διακινηθούν υπό την άδεια GFDL της Βικιπαίδειας (σχετικά δες Βικιπαίδεια:Προβλήματα πνευματικών δικαιωμάτων). Σε διαφορετική περίπτωση, σύντομα διαγράφονται. Αν θέλεις, μπορείς να βασιστείς στα στοιχεία που περιέχει το κείμενο που προσέθεσες και σε άλλα, για να γράψεις κάτι δικό σου.

Επιεδή διατυπώθηκαν και κάποιες επιφυλάξεις για την εγκυκλοπαιδικότητα τπυ άρθρου θα σε συμβούλευα να μελετήσεις ιδιαίτερα το σύνδεσμο Βικιπαίδεια:Εγκυκλοπαιδικότητα. Ευχαριστώ.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 18:22, 10 Απριλίου 2009 (UTC)[απάντηση]

Ο κύριος σκοπός μας έιναι να δώσουμε την δυνατότητα σε πολίτες να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες της Π.Α και ιδιαίτερα σε μικρότερης ηλικίας άτομα που προσανατολίζονται σε αυτόν τον χώρο.

Να υπενθυμίσω ότι η βικιπαίδεια είναι εγκυκλοπαίδεια και όχι χώρος διαφήμισης. Δεν υπάρχει ωστόσο πολιτική που να σας απαγορεύει να αναρτήσετε το άρθρο εφόσον όμως δεν παραβιάζονται τα όσα γράφονται στη σελίδα Βικιπαίδεια:Σύγκρουση ενδιαφέροντος και πληρούνται τα κριτήρια που ανφέορνται εδώ.

Επίσης για να παραμείνει το ίδιο κείμενο χρειάζεται ένα e-mail από την διεύθυνση της ιστοσελίδας όπου είναι δημοσιευμένο το κείμενο (webmaster) προς το info-el@wikimedia.org (ή η ανάρτηση σε κάποιο χώρο της ιστοσελίδας-πηγής μιας επισήμανσης και υπόδειξή της στο info-el@wikimedia.org). Ένα ενδεικτικό πρότυπο e-mail προς την Βικιπαίδεια, για την διανομή υλικού υπό την GFDL (ή άλλη άδεια προκειμένου για εικόνες) βρίσκεται εδώ.

Και πάλι όμως η παραμονή του κειμένου θα εξαρτηθεί από την επίσημη πολιτική της κοινότητας, συνδέσεις προς την οποία σας παρέθεσα παραπάνω.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 14:59, 13 Απριλίου 2009 (UTC)[απάντηση]