Συζήτηση χρήστη:Anastasius moumtzoglou

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Καλώς ήρθες![επεξεργασία κώδικα]

Γεια σου Anastasius moumtzoglou, καλώς ήρθες στην Βικιπαίδεια![επεξεργασία κώδικα]

Ελπίζω να σου αρέσει να συνεισφέρεις εδώ. Η λειτουργία της Βικιπαίδειας είναι πολύ εύκολη, ακόμα και η συγγραφή κάποιου λήμματος μπορεί να ξεκινήσει χωρίς να γνωρίζεις τις λεπτομέρειες. Σημαντικό είναι ότι δεν μπορείς να καταστρέψεις ολοκληρωτικά ένα λήμμα αφού υπάρχει πρόνοια για την αποθήκευση παλιών εκδόσεων που πολύ εύκολα μπορούν να επανέλθουν αν χρειαστεί, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς ή να διστάζεις. Επίσης μπορείς να κοιτάξεις στην Κατηγορία:Βικιπαίδεια για άρθρα που αφορούν την Βικιπαίδεια, την λειτουργία της και τους "κανόνες" που όλοι οι χρήστες και συγγραφείς ακολουθούν. Διάβασε την Πολιτική που ακολουθεί η Βικιπαίδεια. Επισκέψου την Αγορά όπου μπορείς να διαβάσεις όλα τα σχετικά για αυτό τον ιστότοπο, να εκφράσεις απόψεις και να κάνεις ερωτήσεις.

Μερικές ιδέες[επεξεργασία κώδικα]

Οδηγός για νέους χρήστες
Οδηγός για νέους χρήστες
Εγχειρίδιο χρήσης του νέου επεξεργαστή κειμένων
Εγχειρίδιο χρήσης του νέου επεξεργαστή κειμένων
Μερικές ιδέες και κόλπα για να ξεκινήσεις:
  • Δες την Βοήθεια:VisualEditor. Πρόκειται για ένα νέο σύστημα επεξεργασίας που ακόμη αναπτύσσεται, αλλά είναι ήδη αρκετά χρήσιμο και εύκολο για νέους συντάκτες. Δες ένα οδηγό για την πρώτη επεξεργασία σου.
  • Μπορείτε να πειραματιστείς στο πρόχειρο.
  • Πάτησε στο κουμπί «Επεξεργασία κώδικα» σε μια σελίδα, για να δεις πως έκαναν κάτι οι άλλοι χρήστες ή για να δεις πως δουλεύει εσωτερικά το σύστημα μορφοποίησης.
  • Μπορείς να υπογράφεις χρησιμοποιώντας τέσσερις περισπωμένες, έτσι: ~~~~. Αυτό εμφανίζει το όνομα χρήστη σου, και την ημερομηνία και ώρα που υπόγραψες το μήνυμα. Πάντα να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης, ποτέ μην υπογράφεις στα λήμματα.
  • Χρησιμοποίησε την βοήθεια για ότι απορία έχεις.
  • Αν χρειάζεσαι κάποια ιδέα για να ασχοληθείς με κάτι, δες στα προτεινόμενα θέματα. Αν δεν σε ενδιαφέρει κάτι από εκεί, δες πώς να δημιουργήσεις μια σελίδα.

Μην ανησυχείς και μην φοβάσαι για τίποτε. Κι εγώ ήμουν ένας άσχετος όταν ξεκίνησα.

Σου εύχομαι καλή συμμετοχή! --🎄 geraki (συζήτηση) 12:05, 16 Δεκεμβρίου 2015 (UTC)[απάντηση]

Αιγείρα Αχαΐας[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα και Καλή Χρονιά. Παρατήρησα ότι έχετε εισαγάγει πολλές πληροφορίες ιστορικού περιεχομένου στο λήμμα για την Αιγείρα Αχαΐας με τη συμβολή σας στις 19/11/2018, αλλά όμως χωρίς να παράσχετε τις απαραίτητες παραπομπές παρά μόνο με την απλή παράθεση μιας πηγής στο τέλος. Αυτό θεωρείται κακή πρακτική πια. Είναι εύκολο να προσθέσετε παραπομπές στο λήμμα για την Αιγείρα Αχαΐας μόλις βρείτε χρόνο ή όταν θελήσετε να συνεισφέρετε ξανά στο εγχείρημα; Σας ευχαριστώ.--Enpatrais (συζήτηση) 11:19, 18 Ιανουαρίου 2022 (UTC)[απάντηση]