Συζήτηση χρήστη:89.210.149.254

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Αγαπητέ χρήστη, έγινε συζήτηση στη σελίδα συζήτησης του λήμματος σχετικά με τον ορισμό Συζήτηση:Πολιτικός μηχανικός#ορισμός, όπου κρίθηκε ότι ο προηγούμενος ορισμός είναι ασαφής «Ο επιστήμονας που ασχολείται με την μελέτη και την κατασκευή έργων που ως στόχο έχουν την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων και των κοινωνιών», καθώς δε ξεχωρίζει το πολιτικό μηχανικό από το ηλεκτρολόγο μηχανικό κτλ. Αν θέλεις να πεις τη γνώμη σου είναι ελεύθερος, στη σελίδα συζήτησης.

Ένα πρόβλημα που προκύπτει όμως με τις αναστροφές όπως τις κάνεις είναι ότι αναιρείς και άλλες αλλαγές τυφλά λίγο πολύ, ενώ αφαιρείς και τα=εκμηριωμένο περιεχόμενο. --C Messier 15:06, 11 Δεκεμβρίου 2013 (UTC)[απάντηση]


Αυτή είναι μια σελίδα συζήτησης για ένα ανώνυμο χρήστη που δεν έχει δημιουργήσει ακόμη ένα λογαριασμό ή δεν τον χρησιμοποιεί. Έτσι είμαστε αναγκασμένοι να χρησιμοποιούμε την διεύθυνση IP για να τον/την αναγνωρίζουμε. Οι διευθύνσεις IP μπορεί να χρησιμοποιούνται από διάφορους χρήστες. Αν είστε ένας ανώνυμος χρήστης και πιστεύετε ότι σας απευθύνονται άσχετα μηνύματα, παρακαλούμε δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να αποφύγετε περαιτέρω σύγχυση με άλλους ανώνυμους χρήστες.