Συζήτηση χρήστη:84.161.35.193

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Πληροφορίες προσώπου[επεξεργασία κώδικα]

Νομίζω ότι στην "Αγορά" ειπώθηκε να τοποθετούνται οι "πληροφορίες προσώπου", όπου δεν υπάρχουν, και όπου ήδη υπάρχουν να γίνεται σύγκριση τι μένει και τι όχι. Επίσης κάτι πρότυπα, όπως π.χ. "Πληροφορίες Αγίου", επιστημόνων κ.ο.κ. τι νόημα ύπαρξης έχουν, αν παντού βάζουμε "πληροφορίες προσώπου"; Geoandrios (συζήτηση) 18:21, 28 Φεβρουαρίου 2016 (UTC)

Επαναφορά φωτογραφίας[επεξεργασία κώδικα]

Παρακαλώ τον χρήστη που δεν έχει ακόμη ψευδώνυμο αλλά έναν αριθμό να επαναφέρει τη φωτογραφία προσώπου που έσβησε από το λήμμα Λίνος Μπενάκης. Θα ήθελα ακόμη να τον ευχαριστήσω, διότι προσέθεσε ένα πλαίσιο με χρήσιμες πληροφορίες του προσώπου, που θα πρέπει να επεξεργαστούν και να συμπληρωθούν αργότερα. Ευχαριστώ πολύ.Irigozin (συζήτηση) 22:23, 6 Μαρτίου 2016 (UTC)

Λεζάντες[επεξεργασία κώδικα]

Επίσης οι λεζάντες δεν έχουν μόνο αισθητικό νόημα, επεξηγούν κάποιες φωτό ή αναφέρουν και δικαιώματα χρήσης-αναφοράς στο δημιουργό (είναι έργο του τάδε), άρα το καλύτερο είναι αφού βάλεις το "πληροφορίες προσώπου" και δεις ότι η φωτό ταιριάζει με την υπάρχουσα, αντί να την διαγράφεις τελείως τη λεζάντα να την ενσωματώνεις μαζί με τη φωτό, όπως πιο κάτω (προεπιλογή της φωτό+λεζάντας δηλαδή, ανεξάρτητα ποια δίνουν τα "κοινά". Geoandrios (συζήτηση) 18:34, 28 Φεβρουαρίου 2016 (UTC)

Πατριάρχης Σηθ
Zhdan Dementiyev 01 Seth (1630).jpg
Οικογένεια
ΤέκναΕνώς, 32 ακόμα γιοί, 23 κόρες


Συνεχίζω να μην κατανοώ τη σκοπιμότητα που υπάρχει να αφαιρούνται λεζάντες επεξήγησης, π.χ. στο λήμμα Λυκάων της Αρκαδίας η λεζάντα επεξηγεί: "Ο Δίας μεταμορφώνει τον Λυκάονα σε λύκο, χαρακτικό του Hendrik Goltzius".

Ορθόν είναι να αφαιρούνται λεζάντες με μόνο το όνομα του βιογραφούμενου (αφού όλοι καταλαβαίνουν ποιος είναι). Αλλά όχι επεξηγήσεων για ζωγράφους, πίνακες και λοιπές εικόνες, από όπου ο αναγνώστης δεν καταλαβαίνει ακριβώς τι βλέπει. Ακόμα και αν η λεζάντα υπήρχε στα κοινα θα χρειαζόταν μια αντιπαραβολή.

Επίσης παρατήρησα ότι όταν υπάρχουν άλλες φωτογραφίες, αντί να τις μετακινήσεις κάπου μέσα στο λήμμα, απλά τις διαγράφεις. Εντάξει να γίνεται μια δουλειά "γρήγορα, αλλά όχι πρόχειρα" SConfident.gif Geoandrios (συζήτηση) 08:31, 29 Φεβρουαρίου 2016 (UTC)

Slow please...[επεξεργασία κώδικα]

Είναι εμφανές ότι είτε δεν το γνωρίζεις, είτε δεν παρακολουθείς αυτήν τη στιγμή, τι γίνεται με αυτα που φτιάχνεις, αμέσως μετά... Στην αριστερή πλάγια στήλη υπάρχει η λέξη: "Πρόσφατες αλλαγές". Αν μπεις εκεί θα δεις ότι οι χρήστες δεν συμφωνούν με αυτά που κάνεις (ομολογουμένως πολύ γρήγορα) και ακυρώνουν τις αλλαγές σου. Σβήνεις και χρήσιμες πληροφορίες μαζί...Geoandrios (συζήτηση) 15:24, 29 Φεβρουαρίου 2016 (UTC)


Αυτή είναι μια σελίδα συζήτησης για ένα ανώνυμο χρήστη που δεν έχει δημιουργήσει ακόμη ένα λογαριασμό ή δεν τον χρησιμοποιεί. Έτσι είμαστε αναγκασμένοι να χρησιμοποιούμε την διεύθυνση IP για να τον/την αναγνωρίζουμε. Οι διευθύνσεις IP μπορεί να χρησιμοποιούνται από διάφορους χρήστες. Αν είστε ένας ανώνυμος χρήστης και πιστεύετε ότι σας απευθύνονται άσχετα μηνύματα, παρακαλούμε δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να αποφύγετε περαιτέρω σύγχυση με άλλους ανώνυμους χρήστες.