Συζήτηση χρήστη:2A02:587:D80B:F800:BC23:C001:6C9E:C0A

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

1) [1] «Ύστερα από την ομόφωνη απόφαση της έκτακτης γενικής συνέλευσης της 4ης Ιουλίου 2019 η ιστορική ομάδα του Αιγινιακού επιστρέφει στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πιερίας.»

2) Το αν θα βρει ΑΦΜ ο Ηρακλης (αν δηλαδη καποια αλλη ομαδα Β Εθνικης Τριγλια Κρονο θα την πουνε Ηρακλη και θα την πανε στο Καυταντζογλειο) ειναι ασχετο με το τι θα κανει η ΠΑΕ ΑΕΠΠ Ηρακλης που χει διακιωμα συμμετοχης στην FL. H ιδια η Νικη Βολου περιμενει να ξεκαθαρισει η κατασταση και μαλιστα σκοπευει να δηλωσει στη Γ Εθνικη περιμενοντας... [2] «Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, πως η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου δραστηριοποιείται κι αυτή ενεργά στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, καθώς θα δηλώσει την ομάδα στη Γ’ Εθνική, με την προσδοκία φυσικά αυτή η συμμετοχή να μην υπάρξει ποτέ και να κληθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα η νέα ΠΑΕ   να δηλώσει συμμετοχή στη Football League.»

DrSpiros συζήτηση 11:44, 30 Ιουλίου 2019 (UTC)[απάντηση]


Αυτή είναι μια σελίδα συζήτησης για ένα ανώνυμο χρήστη που δεν έχει δημιουργήσει ακόμη ένα λογαριασμό ή δεν τον χρησιμοποιεί. Έτσι είμαστε αναγκασμένοι να χρησιμοποιούμε την διεύθυνση IP για να τον/την αναγνωρίζουμε. Οι διευθύνσεις IP μπορεί να χρησιμοποιούνται από διάφορους χρήστες. Αν είστε ένας ανώνυμος χρήστης και πιστεύετε ότι σας απευθύνονται άσχετα μηνύματα, παρακαλούμε δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να αποφύγετε περαιτέρω σύγχυση με άλλους ανώνυμους χρήστες.