Συζήτηση χρήστη:2A02:587:4963:F000:AC8B:7568:F138:D7FA

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Ειδοποίηση

Nuvola apps important.svg Σε παρακαλώ μην συνεχίζεις να κάνεις κακόβουλες επεξεργασίες. Αν εξακολουθήσεις να βανδαλίζεις την Βικιπαίδεια, θα υποστείς φραγή.

  • Το ότι προσπαθώ να κάνω κάποιες διορθώσεις δεν σημαίνει ότι κάνω κακόβουλες επεξεργασίες. Πρώτον, να αναφέρω ότι στο λήμμα της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ το Νέο Φάληρο είναι συνοικία του Πειραιά, όχι το αντίστροφο, και εφόσον ο Πειραιάς αναφέρεται στο λήμμα του Νέου Φαλήρου και στα στοιχεία των πληροφοριών του καναλιού, γιατί πρέπει να το αναφέρεις και στον πρόλογο. Δεύτερο, έχεις παρακολουθήσει ποτέ τα Mad Video Music Awards για να δεις ποιος πήρε ποιο βραβείο? Οπότε μην μου λες ότι βανδαλίζω υποτίθεται την Βικιπαίδεια. Χρήστης:2A02:587:4963:F000:AC8B:7568:F138:D7FA 12:46, 10 Δεκεμβρίου 2020 (UTC)

Καλώς ήρθατε σε αυτή τη σελίδα συζήτησης

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Αυτή είναι μια σελίδα συζήτησης για ένα ανώνυμο χρήστη που δεν έχει δημιουργήσει ακόμη ένα λογαριασμό ή δεν τον χρησιμοποιεί. Έτσι είμαστε αναγκασμένοι να χρησιμοποιούμε την διεύθυνση IP για να τον/την αναγνωρίζουμε. Οι διευθύνσεις IP μπορεί να χρησιμοποιούνται από διάφορους χρήστες. Αν είστε ένας ανώνυμος χρήστης και πιστεύετε ότι σας απευθύνονται άσχετα μηνύματα, παρακαλούμε δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να αποφύγετε περαιτέρω σύγχυση με άλλους ανώνυμους χρήστες.