Συζήτηση χρήστη:212.89.172.182

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλημέρα! σε παρακαλώ μην κάνεις ανακατευθύνσεις ανάλογα με την πτώση. Για να κατευθύνει σωστά μία λέξη αρκεί να τη γράψεις έτσι Αριστοτέλη (δες στη σελίδα επεξεργασίας). Φιλικά-- Ευγενία 09:42, 7 Φεβρουαρίου 2007 (UTC)

Καλημέρα. Το κείμενο στο άρθρο Κάταγμα είναι από εδώ και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη Βικιπαίδεια χωρίς άδεια απο τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων του. Μη χρησιμοποιείς σε παρακαλώ κείμενα από άλλες σελίδες· αν θες μπορείς να γράψεις κάτι δικο σου, διαφορετικά πρέπει να το σβήσουμε. Φιλικά, Badseed απάντηση 09:56, 8 Φεβρουαρίου 2007 (UTC)


Αυτή είναι μια σελίδα συζήτησης για ένα ανώνυμο χρήστη που δεν έχει δημιουργήσει ακόμη ένα λογαριασμό ή δεν τον χρησιμοποιεί. Έτσι είμαστε αναγκασμένοι να χρησιμοποιούμε την διεύθυνση IP για να τον/την αναγνωρίζουμε. Οι διευθύνσεις IP μπορεί να χρησιμοποιούνται από διάφορους χρήστες. Αν είστε ένας ανώνυμος χρήστης και πιστεύετε ότι σας απευθύνονται άσχετα μηνύματα, παρακαλούμε δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να αποφύγετε περαιτέρω σύγχυση με άλλους ανώνυμους χρήστες.