Συζήτηση προτύπου:Βανδαλισμός-1

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

So much για τη συνεισφορά των ανωνύμων. Επειδή είδα πως το παραρίξατε στην ιδεολογία του καλωσορίσματος εσχάτως. --79.107.67.207 21:11, 13 Ιανουαρίου 2011 (UTC)

Έχω επισημάνει κι εγώ ότι είναι πολλά. Αυτή τη στιγμή απευθυνόμαστε σε όλους στον ενικό όμως. Μην το αλλάζεις.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 07:39, 14 Ιανουαρίου 2011 (UTC)

Πρόταση αλλαγής[επεξεργασία κώδικα]

Version I[επεξεργασία κώδικα]

Οδηγία

Information.svg Καλωσόρισες στη Βικιπαίδεια. Όλοι είναι καλοδεχούμενοι να συνεισφέρουν στη Βικιπαίδεια τη γνώση ώστε αυτή να γίνεται κτήμα όλου το κόσμου. Στην προσπάθειά σου να συμβάλλεις, τουλάχιστον μία από τις πρόσφατες επεξεργασίες σου φαίνεται να μην ήταν γόνιμη επί συνόλου και αναιρέθηκε. Μπορείς να χρησιμοποιείς το αμμοδοχείο για να κάνεις πειραματισμούς επεξεργασίας χωρίς αντίκτυπο στα περιεχόμενα των άρθρων και να μελετήσεις τη σελίδα πολιτικής για να γνωρίσεις τον τρόπο που έχουμε συμφωνήσει να συνεισφέρουμε δημιουργικά στην εγκυκλοπαίδεια. Ευχαριστούμε για την προσπάθεια κι ελπίζουμε να βρεις γρήγορα, μέσα από τους κανόνες, τον τρόπο να μεταφέρεις την εγκυκλοπαιδική σου γνώση, εδώ. Για οποιαδήποτε απορία σου μπορείς να ρωτήσεις στην Αγορά. Εκ μέρους της Βικιπαίδειας,   ManosHacker 11:58, 22 Απριλίου 2011 (UTC)

Σχόλια[επεξεργασία κώδικα]

Γιατί δεν βάζεις και το Βικιπαίδεια:Βανδαλισμός; - για να ξέρει τι είναι βανδαλισμός, μιας και το πρότυπο για βανδαλισμό είναι. Μαχητής της ΦωτιάςΌγκνι Κάι 12:31, 22 Απριλίου 2011 (UTC)
Γιατί προς το παρόν μόνο για εμάς είναι βανδαλισμός. Αυτός, ίσως, ακόμα δεν το ξέρει και πρέπει να του δοθεί η ευκαιρία να διορθώσει, πριν βγάλει άμυνα στο χαρακτηρισμό, κάνοντας δηλαδή επίθεση.   ManosHacker 12:43, 22 Απριλίου 2011 (UTC)


Version II[επεξεργασία κώδικα]

Επισήμανση

Information.svg Καλωσόρισες στη Βικιπαίδεια, όπου όλοι είναι καλοδεχούμενοι να συνεισφέρουν δημιουργικά. Τουλάχιστον μία από τις πρόσφατες επεξεργασίες σου φαίνεται να μην ήταν γόνιμη επί συνόλου και αναιρέθηκε. Μπορείς να χρησιμοποιείς το αμμοδοχείο για να κάνεις πειραματισμούς επεξεργασίας και να μελετήσεις τη σελίδα πολιτικής. Ευχαριστώ για την προσοχή.   ManosHacker 18:37, 22 Απριλίου 2011 (UTC)

  • Στην έκδοση αυτή έχει χρησιμοποιηθεί το ενωτικό: «όλοι» αντί του πολωτικού: «ο καθένας» που εκφράζει καλύτερα τη συλλογικότητα του εγχειρήματος, δίνει δηλαδή άρωμα από το όραμα και τον κοινό στόχο και εναγκαλίζει. Ίδια πολωτικό ήταν και το «ωστόσο» και αφαιρέθηκε. Μιλάμε για «μη γονιμότητα» της συνεισφοράς έναντι της «μη δημιουργικότητας» για να μην επάγουμε την εφευρετικότητα. Αποφεύγουμε την προστακτική στο πρώτο στάδιο και δείχνουμε και στη σελίδα της πολιτικής, που στην ουσία πρέπει να διαβαστεί έναντι του καλωσορίσματος. Το σκέτο «ευχαριστώ» στο τέλος αντιδρά με την ίδια του την έννοια μόνο του και προκαλεί, γι αυτό και του δίνεται στόχος («ευχαριστώ για την προσοχή») έναντι της σκέδασης της σκέψης προς τον αρνητισμό, που προκαλεί το σκέτο ευχαριστώ. Τέλος, από δυόμισι σειρές κειμένου (στο δικό μου παράθυρο προβολής) πέφτουμε στις δύο.   ManosHacker 09:58, 23 Απριλίου 2011 (UTC)
  • Επίσης μπορεί να προστίθεται σύντομο κείμενο πριν την υπογραφή, του τύπου «Αν χρειάζεσαι βοήθεια μπορείς να με ρωτήσεις στη σελίδα συζήτησής μου ή να απευθυνθείς στην Αγορά», αν ο χρήστης φαίνεται πως πρέπει να καθοδηγηθεί και να βοηθηθεί.   ManosHacker 19:59, 26 Απριλίου 2011 (UTC)

Version III[επεξεργασία κώδικα]

Information.svg Καλωσόρισες στη Βικιπαίδεια, όπου όλοι είναι καλοδεχούμενοι να συνεισφέρουν δημιουργικά. Τουλάχιστον μία από τις πρόσφατες επεξεργασίες σου φαίνεται να μην ήταν σωστή από πλευράς μορφής ή περιεχομένου και γι' αυτό αναιρέθηκε. Ίσως θα ήταν καλύτερο να χρησιμοποιήσεις πρώτα το αμμοδοχείο για να κάνεις πειραματισμούς επεξεργασίας και να μελετήσεις τη σελίδα πολιτικής. Ευχαριστώ για την προσοχή σου! --Ttzavarasσυζήτηση 10:47, 23 Απριλίου 2011 (UTC)