Συζήτηση κατηγορίας:Ελληνικοί τηλεοπτικοί σταθμοί

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Μερικούς από αυτούς τους σταθμούς δεν τους έχω ξανακούσει και δε νομίζω ότι θα τους μάθαινα ποτέ εάν δε βρίσκονταν εδώ. Υπάρχει κάποιος λόγος να τους κρατάμε ως αυτόνομα άρθρα;- Αχρήστης 10:10, 16 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

Δεν είναι κριτήριο αυτό.--Diu 10:51, 16 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

Όσοι καταλαμβάνουν "επίσημα" συχνότητα νομίζω ότι είναι αρκετά σημαντικοί, ακόμη και αν έρχονται τελευταίοι στην τηλεθέαση.--Focal Point 20:01, 16 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

Καλημέρα, εντάξει δεν το έχω εκφράσει σωστά. Αυτό που εννοώ είναι ότι στόχος της Βικιπαίδειας δεν είναι ούτε να προβάλλει ούτε να διαφημίζει σταθμούς. Εφόσον αυτοί οι σταθμοί δεν αναφέρονται ούτε πχ στα τηλεοπτικά περιοδικά, μήπως είναι υπερβολή να τους προβάλλουμε εδώ; Φόκαλ από όσο ξέρω τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα κανένας σταθμός δεν είχε ουσιαστικά επίσημη αδεία αλλά προσωρινή. Το τσέκαρα και βρήκα αυτό [1]. Από ότι φαίνεται υπάρχει ήδη νέο νομοσχέδιο μετά την ψήφιση του οποίου θα προκύψουν οι αδειοδοτήσεις. Μάλιστα έχει ήδη αλλάξει είναι ο νέος χάρτης συχνοτήτων [2]. Προτείνω να περιμένουμε μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να κινηθούμε σύμφωνα με τις επίσημες άδειες.- Αχρήστης 07:59, 17 Οκτωβρίου 2007 (UTC) ΥΓ. Εδώ οι μέχρι τώρα αποφάσεις.