Συζήτηση κατηγορίας:Έλληνες ηθοποιοί

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Δεν ξέρω αν εδώ είναι ο κατάλληλος χώρος για αυτό, αλλά υπάρχει ένα μιρό πρόβλημα με την κατηγοριοποίηση. Αν πχ βάλουμε το όνομα "Άνετος Σπύρος" τότε θα μπει αυτόματα σε στήλη Ά (με τόνο) και όχι στην στήλη Α.

Μπορεί να λυθεί αυτό;

Odd 13:51, 28 Μαΐου 2006 (UTC)

Απλά μη βάζεις τόνο στις λέξεις μετά το | της κατηγορίας, δε χρειάζεται. Π.χ. [[Κατηγορία:Ηθοποιοί|Αγγελος Αντωνοπουλος]]. Εγώ βάζω συνήθως μόνο το πρώτο γράμμα (Α). - 14:01, 28 Μαΐου 2006 (UTC)Τα ονόματα ηθοποιών που υπάρχουν στο λήμμα «Έλληνες ηθοποιοί» είναι γραμμένα κατά αλφαβητική σειρά, βάση του επωνύμου. Το όνομα της Ρίκας Διαλυνά, από κάποιο λάθος, έχει μεταφερθεί στο γράμμα Ρο της αλφαβήτου και όχι στο Δέλτα, που είναι κι ο φυσικός χώρος του επιθέτου. Κάποιος από τους διαχειριστές ας το προσέξει και ας το τοποθετήσει στη σωστή σειρά.

11/02/2008 00:50

έγινε. αλλά δε χρειάζεται να είσαι διαχειριστής... Γράψου να σου στείλουμε τον οδηγό για νέους χρήστες για να δεις πόσο απλό είναι :)-Αχρήστης 23:01, 10 Φεβρουαρίου 2008 (UTC)

Στις κατηγορίες βλέπω μόνο δύο νομούς της Ελλάδας να εκπροσωπούνται, μήπως θα έπρεπε να καταργηθούν;----Lemur12 να΄στε καλά 15:33, 8 Μαΐου 2009 (UTC)

Είναι ντροπή που αφαιρέθηκε ο κατάλογος των ελλήνων ηθοποιών από αυτή τη σελίδα, με αποτέλεσμα άτομα που γνωρίζουν στοιχεία για τους ηθοποιούς του καταλόγου (όπως π.χ. εγώ που διαθέτω όλη την εγκυκλοπαίδεια του Θόδωρου Έξαρχου και μπορώ να γράψω στη Βικιπαίδεια για πολλούς ηθοποιούς) να μην μπορούν να γράψουν τις πληροφορίες τους και να δώσουν άρθρα για τους ηθοποιούς που ξέρουν. Παρακαλώ να επιστρέψει πάραυτα ο κατάλογος των Ελλήνων Ηθοποιών, για να μπορέσει να βοηθηθεί ακόμα περισσότερο η Βικιπαίδεια.