Συζήτηση Βικιπαίδεια:Αφαίρεση προβεβλημένων λημμάτων

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Γαλλική επανάσταση[επεξεργασία κώδικα]

Αφαίρεσα το άρθρο απο τα αξιόλογα αν και δεν έχουν συγκεντρωθεί επτά θετικές γνώμες (κατά τον κανόνα). Απλώς είναι τόσο ξεκάθαρη περίπτωση που ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν έχουν συγκεντρωθεί, υποθέτω οτι είναι η χαμηλή επισκεψημότητα της σελίδας. Αν κάποιος βέβαια διαφωνεί μπορούμε να το συζήτησουμε. --Diu 14:33, 3 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)

Κλείσιμο συζητήσεων[επεξεργασία κώδικα]

Επειδή υπάρχουν άρθρα που αν και εμφανώς δεν πληρούν τα κριτήρια, έχουν χαρακτηριστεί ως αξιόλογα και επειδή κανείς δεν κοιτάζει αυτή τη σελίδα, αναγκάζομαι και τα αφαιρώ μόνος μου (αφού βέβαια έχει περάσει κάτι παραπάνω απο ικανοποιητικός χρόνος για να εκφραστεί η κάθε άποψη). Ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα με την πρωτοβουλία μου να κλείνω τις συζητήσεις και να αφαιρώ τα προτεινόμενα προς αφαίρεση άρθρα απο την κατηγορία των αξιόλογων.--Diu 20:31, 12 Νοεμβρίου 2009 (UTC)

καλύτερος τίτλος[επεξεργασία κώδικα]

Νομίζω ότι ως τίτλος είναι καλύτερος «Επανεξέταση αξιόλογων λημμάτων». Έχω την εντύπωση ότι «φοβίζει» λιγότερο ή έστω δίνει την εντύπωση μιας πιο δημιουργικής διαδικασίας. --C Messier 14:09, 9 Απριλίου 2013 (UTC)

Πολύ σωστή ιδέα. -geraki talk 14:59, 9 Απριλίου 2013 (UTC)

Υπέρ Ο υπάρχον (μου) θυμίζει έντονα "καθαίρεση από το αξίωμα"... Είναι λίγο τρομακτικός... Τουλάχιστον ο προτινόμενος γράφει ωραία επικοινωνιακά...--Montjoie-Saint-Denis !!! (συζήτηση) 15:01, 9 Απριλίου 2013 (UTC)

Διαδικασία[επεξεργασία κώδικα]

Έκανα κάποιες διευκρινιστικές αλλαγές στην περί διαδικασίας παράγραφο. Πιστεύω ότι αποδίδεται καλύτερα το νόημα έτσι. Αν όμως κάποιος διαφωνεί, ας το συζητήσουμε. --Ignoto (συζήτηση) 16:04, 29 Ιουλίου 2016 (UTC)