Συζήτηση:Murdered: Soul Suspect

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Video-Game-Controller-Icon-IDV-green.svg Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Βιντεοπαχνίδια», μιας συνεργατικής προσπάθειας για τη βελτίωση και την κάλυψη λημμάτων που αφορούν τα βιντεοπαιχνίδια, στη Βικιπαίδεια. Αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
Λήμμα προς επέκταση Προς επέκταση Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης προς επέκταση κατά την κλίμακα ποιότητας.
Χαμηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με χαμηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.

Ταχεία διαγραφή ή επέκταση[επεξεργασία κώδικα]

Αφού το πρόβλημα δεν είναι το θέμα αλλά το λήμμα, προτείνω δύο πράγματα: 1) ταχεία διαγραφή 2) να του κάνουμε μία μικρή επέκταση. Σίγουρα όμως δεν είναι για τη σελίδα διαγραφών. —ΖῷονΠολιτικόν (παρακαλῶ...) 21:40, 24 Ιανουαρίου 2017 (UTC)

Αυτή τη στιγμή ασχολούμαι με άλλα λήμματα, οπότε προσωπικά δεν μπορώ
Μία διευκρίνηση: προτείνεις ταχεία διαγραφή, αλλά μετά λες ότι σίγουρα δεν είναι για τη σελίδα διαγραφών.. Νιώθω ότι κάτι μου διαφεύγει..; :Ρ _DaftRose (συζήτηση) 22:00, 24 Ιανουαρίου 2017 (UTC)

Μπορώ εγώ να του προσθέσω 2-3 προτάσεις ώστε να μην είναι τόσο μικρό. Παρόλα αυτά, εννοώ ότι λήμματα σαν και αυτό που είναι εγκυκλοπαιδικά και το μόνο τους πρόβλημα είναι το μέγεθος π.χ. δε χρειάζεται να πηγαίνουν στη σελίδα διαγραφών, αρκεί απλά η τοποθέτηση του προτύπου της ταχείας διαγραφής. —ΖῷονΠολιτικόν (παρακαλῶ...) 23:26, 24 Ιανουαρίου 2017 (UTC)

Αφαίρεσα και το πρότυπο. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα, μπορούμε να το συζητήσουμε, φυσικά! Καλή μας συνέχεια SFriendly.svgΖῷονΠολιτικόν (παρακαλῶ...) 23:42, 24 Ιανουαρίου 2017 (UTC)

Απολύτως κανένα πρόβλημα, απλά πίστευα ότι πριν δεν άξιζε, που ήταν δυο σειρές όλες κι όλες. Τώρα όμως όλα οκ! Καλές επεξεργασίες :) _DaftRose (συζήτηση) 23:47, 24 Ιανουαρίου 2017 (UTC)

Ακούστε ΖῷονΠολιτικόν, επειδή εγώ στην αρχή διέγραψα πολλά κείμενα του λόγου ότι δεν υπήρχαν πηγές, ούτε κείμενα με νόημα, άφησα δύο σειρές για να το κάνει κάποιος άλλος γιατί δεν ξέρω το παιχνίδι ούτε τόσο αγγλίκά για να γράψω κι'άλλα κείμενα εάν ξέρετε κάποιοι από εσάς σας έχω το ελεύθερο. Και για να με προτύνετε οτιδήποτε μπείτε στο προφίλ μου, αφήστε την συζήτηση γιατί μπορεί να δουλεύω αλλού και να μην ξέρω ότι απευθύνεσαι σε μένα λόγο του ότι δεν χτυπάει το κουδουνάκι. (πήγα να δω τα λήμματα μου να δω αν υπάρχει μια αλλαγή και να την είδα) --Yioma234 (συζήτηση) 07:33, 29 Ιανουαρίου 2017 (UTC)