Συζήτηση:Associated Press

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Προτείνω μεταφορά του λήμματος στον τίτλο Associated Press.--Stellath 15:58, 21 Ιουνίου 2012 (UTC)

Επειδή γράφουμε στην ελληνική Βίκι νομίζω πως το συγκεκριμένο θα ήταν λάθος, αν και για θέματα ΜΜΕ νομίζω πως είναι σωστό ως σκέψη... Βλέπε αποτελέσματα τύπου Le Monde, Deutsche Welle, BBC ---> Λε Μοντ, Ντόιτσε Βέλλε, Μπι Μπι Σι που μόνο γέλιο μάλλον μπορούν να φέρουν... SFriendly.svg--ze french connection (συζήτηση) 16:06, 21 Ιουνίου 2012 (UTC)

Συμφωνώ σε όλα με τον Glorious 93, αλλά τουλάχιστον ανακατεύθυνση θα έπρεπε να υπάρχει--The Elder (συζήτηση) 16:52, 21 Ιουνίου 2012 (UTC)
Και υπάρχει--The Elder (συζήτηση) 16:52, 21 Ιουνίου 2012 (UTC)

Δηλαδή το λήμμα να μην μετακινηθεί στο Associated Press; Πιστεύω ότι μια ανακατεύθυνση δεν αρκεί, καθώς άλλα παρόμοια λήμματα στη Βικιπαίδεια (π.χ. εφημερίδων, περιοδικών, οίκων μόδας, εταιριών) είναι στη Βικιπαίδεια με την Αγγλική τους ονομασία και όχι με την ελληνική απόδοση. Συνεπώς, το σωστό θα ήταν να μετακινηθεί στον τίτλο Associated Press και το Ασοσιέιτεντ Πρες να λειτουργεί ως ανακατεύθυνση στον καινούριο τίτλο.

Εκτός από αυτό νομίζω ότι το Ασοσιέιτεντ είναι λάθος. Η σωστή προφορά της λέξης είναι Ασοσιέιτιντ.--Stellath 18:44, 21 Ιουνίου 2012 (UTC)