Συζήτηση:Alpha TV

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
RTL Group.svg Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Όμιλος RTL», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης του Λουξεμβουργιανού Ομίλου Ραδιοτηλεοπτικών μέσων από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
;;; Αυτό το λήμμα ακόμη δεν έχει αποτιμηθεί κατά την κλίμακα ποιότητας.


Τι φέτος και τηλεοπτικές σεζόν ρε παιδιά, πλάκα κάνετε; Φέτος σε λήμμα εγκυκλοπαίδειας; --ΗΠΣΤΓ 18:24, 27 Νοεμβρίου 2006 (UTC)

Ο όρος σαιζόν είναι απόλυτα θεμιτός και χρησιμοποιείται από τους επαγγελματίες του χώρου. Αν και επειδή γράφουμε στα ελληνικά, είναι προτιμότερος ο ελληνικός όρος περίοδος (τηλεοπτική).
Το φέτος δεν είναι σωστό από εγκυκλοπαιδικής πλευράς. Οχι επειδή είναι διαφημιστικός, αλλά επειδή δεν έχει νόημα: το άρθρο θα υπάρχει το 2006, το 2007, κτλ. Οπότε καλύτερα να αλλάξει σε 2006 - 2007. Γενικά οι ταινίες και οι σειρές, για σωστή ταξινόμηση και διαχωρισμό, έχουν ως ανασπόσπαστο μέρος του τίτλου τους ή της εγγραφής για αυτές, το έτος παραγωγής (βλ. IMDb, RT, κτλ). --Dead3y3 Συζήτηση 22:45, 27 Νοεμβρίου 2006 (UTC)

Λίστα εκπομπών[επεξεργασία κώδικα]

Η εισαγωγή μιας λίστας εκπομπών είναι αντίθετη με το Η Βικιπαίδεια δεν αποτελεί κατάλογο. Αν υπάρχει λόγος να περιληφθεί, πρέπει να υπάρχει και κείμενο για αυτή, όχι απλά ένας τίτλος.--Auslaender (συζήτηση) 10:04, 14 Αυγούστου 2014 (UTC)