Συζήτηση:ϗ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Το λήμμα είναι πρόχειρο και ημιτελές αλλά δεν ανήκει στο λεξικό. Διότι δεν αφορά τον σύνδεσμο και, αλλά το καλλιγραφικό / τυπογραφικό σύμβολό του. Γι' αυτό αφαίρεσα την ένδειξη προς Βικιλεξικό.
Propagitas 18:07, 31 Αυγούστου 2008 (UTC)

Μήπως διαγραφή τότε; *Αλέξανδρος 20:35, 31 Αυγούστου 2008 (UTC)
Κι εγώ αυτό θα πρότεινα. Πιθανώς σαν θέμα να είναι χρήσιμο, αλλά μιας γραμμής άρθρο δεν είναι αποδεκτό. :-( Atlantia 15:17, 1 Σεπτεμβρίου 2008 (UTC)
Να το αφήσουμε λίγο ακόμα; Ο χρήστης δεν μπαίνει συχνά.--ΗΠΣΤΓ 15:19, 1 Σεπτεμβρίου 2008 (UTC)
Δεν είναι προτιμότερο να υπάρχει μία γραμμή που να δίνει μερικές πληροφορίες από το να μην υπάρχει τίποτα; Αυτό δεν είναι το νόημα του wiki; ξεκινά κάτι και συμπληρώνεται, διορθώνεται κ.λπ. στην πορεία;..
Propagitas 17:05, 1 Σεπτεμβρίου 2008 (UTC)
  • Φυσικά και αυτό είναι το νόημά του, αλλά για να χτίσεις κάτι πρέπει να έχεις κάποια θεμέλια να πατήσεις. Θα μπορούσα για παράδειγμα να φτιάξω εκατοντάδες άρθρα για ηθοποιούς με τη φράση "Ο Χ.Ψ. είναι Έλληνας ηθοποιός", να φτάσει ως δια μαγείας η wiki στα 200.000 άρθρα και να μην έχει καμία πληροφοριακή αξία. Νομίζω πως όταν θεσπιζόταν ο κανόνας της κοινότητας που θεωρεί μη αποδεκτά τα άρθρα δέκα λέξεων, υπήρχε η λογική να μην ενθαρρύνεται η προχειρότητα. Δες το επίσης σαν ένα κίνητρο για τον επώνυμο / ανώνυμο χρήστη να προσπαθήσει λίιιιγο παραπάνω. Άσε που κάποιος που ενδιαφερόταν να γράψει ένα μεγάλο άρθρο από την αρχή, για τον α ή β αψυχολόγητο λόγο μπορεί να μην το κάνει βλέποντάς το να το έχει ξεκινήσει άλλος. Δεν είναι κρίμα αυτό το άρθρο να είναι τοσοδούλι; (προσωπικές σκέψεις όλα αυτά, δεν μιλώ εκ μέρους της κοινότητας ή των διαχειριστών) -- Atlantia 19:44, 1 Σεπτεμβρίου 2008 (UTC)

πηγές[επεξεργασία κώδικα]

Το λήμμα δεν έχει πηγές. --Eklogarithmos (συζήτηση) 00:30, 25 Δεκεμβρίου 2013 (UTC)

ασάφεια[επεξεργασία κώδικα]

Το συγκριτικό περί μακροβιότερου των συμπλεγμάτων παρακαλώ να τεκμηριωθεί.--Eklogarithmos (συζήτηση) 00:31, 25 Δεκεμβρίου 2013 (UTC)