Συζήτηση:Φυσικό αέριο

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Επιχείρηση Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων Αυτό το λήμμα είναι αντικείμενο της Επιχείρησης Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων, μιας συλλογικής προσπάθειας για την αποτίμηση και δημιουργία στατιστικών για τα λήμματα ζωτικής σημασίας της Βικιπαίδειας.
Γ Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως λήμμα τάξης Γ κατά την κλίμακα ποιότητας.
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Φυσικές Επιστήμες Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Φυσικές Επιστήμες», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Γ Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Γ κατά την κλίμακα ποιότητας.
Υψηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με Υψηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.

έκανα κάποιες αλλαγές και έβγαλα την ειδοποίηση για 'stub' Θα έπρεπε να την αφήσω? Gepsimos 20:04, 6 Φεβρουαρίου 2008 (UTC)

Και πολύ καλά έκανες:))--ΗΠΣΤΓ 20:05, 6 Φεβρουαρίου 2008 (UTC)

το λέω γιατί και το πετρέλαιο εχει παρόμοια έκταση, αλλά το stub του τό'χει... Gepsimos 20:22, 6 Φεβρουαρίου 2008 (UTC)

Σχόλιο 9-1-2016[επεξεργασία κώδικα]

Κατάσταση: έγινε

Το ειδικό βαρος σε τι μονάδες μετρείται; Αναφορά: Βαρθολομαίος Δημήτριος 91.140.114.29 09:51, 9 Ιανουαρίου 2016 (UTC)

Από το λήμμα Ειδικό βάρος: Έτσι κατά την έννοια της μάζας και όχι του βάρους θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι το (σχετικό) ειδικό βάρος είναι ένα μέτρο της πυκνότητας μιας ουσίας. Ορίζεται ως ο λόγος της πυκνότητας της ουσίας προς την πυκνότητα μιας 'ουσίας αναφοράς. Είναι αδιάστατο μέγεθος και γι' αυτό έχει την ιδιότητα να έχει την ίδια τιμή ανεξάρτητα από το σύστημα μονάδων που θα χρησιμοποιηθεί για την έκφραση της πυκνότητας της ουσίας.. Ελπίζω να απαντήθηκε η απορία σας. --Ttzavarasσυζήτηση 11:30, 9 Ιανουαρίου 2016 (UTC)