Συζήτηση:Φούρνοι Κορσεών

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
(Ανακατεύθυνση από Συζήτηση:Φούρνοι Ικαρίας)
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Το νησί άλλοτε αναφέρεται ως Φούρνοι - Κορσεών, άλλοτε ως Φούρνοι - Ικαρίας και άλλοτε ως σκέτο Φούρνοι. Θεώρησα λοιπόν σωστότερο να δώσω το όνομα Φούρνοι ως ονομασία του λήμματος για μεγαλύτερη ευκολία κατά την αναζήτηση. Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να βάλουμε ανακατευθύνσεις για τις πρώτες δύο ονομασίες για να διευκόλυνουμε ίσως αυτούς που θέλουν να κάνουν αναζήτηση... (Βέβαια ο ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει το λήμα μέσω των κατηγοριών Ελληνικά νησιά κ.λ.π.)

Αν πιστεύετε ότι πρέπει να μπουν ανακατευθύνσεις βάλτε τις... --Zip -3- 15:42, 14 Σεπτεμβρίου 2005 (UTC)

Εγώ θα έλεγα να πάνε οι Φούρνοι της Ικαρίας κύριος όρος και τα υπόλοιπα στην αποσαφήνιση - Badseed απάντηση 08:20, 24 Ιουλίου 2006 (UTC)

Αλλαγή ονόματος[επεξεργασία κώδικα]

Παρακαλώ στην αλλαγή ονόματος της σελίδας των Φούρνων Κορσεών. Ψάχνοντας στο διαδίκτυο με τον παραπάνω τίτλο εμφανίζεται η σελίδα φούρνοι Ικαρίας. Δεν ονομάζεται πλέον φούρνοι Ικαρίας αλλά Φούρνοι Κορσεών εδώ και χρόνια. Γίνεται συνεχώς σύγχυση για το που ανήκει. Δεν ανήκει στην Ικαρία, είναι ξεχωριστό νησί με ξεχωριστό Δήμο. Στην επεξεργασία δεν δίνεται η δυνατότητα επεξεργασίας του τίτλου για αυτό και το αναρτώ εδώ. Ευχαριστώ Philmar2013 (συζήτηση) 09:58, 14 Ιουνίου 2019 (UTC)

@ Philmar2013 προχώρησα στην μετονομασία του λήμματος σε Φούρνοι Κορσεών και διατήρηση της ονομασίας Φούρνοι Ικαρίας ως ανακατεύθυνση. Φαίνεται να έχεις δίκιο, αν και υπάρχει περίπτωση να τοποθετηθούν και άλλοι χρήστες με διαφορετική γνώμη επί του ζητήματος και να ξαναλλάξει ο τίτλος, αν κριθεί ότι δεν είναι δόκιμος.--Diu (συζήτηση) 10:52, 14 Ιουνίου 2019 (UTC)