Συζήτηση:Τσέλσι ΦΚ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Άρθρο βικι Ποδόσφαιρο Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ποδόσφαιρο», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης του ποδοσφαίρου από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
Β Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Β κατά την κλίμακα ποιότητας.
Υψηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με υψηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.
Soccerball England.svg Αντικείμενο της υποεπιχείρησης Αγγλικό ποδόσφαιρο.


Εμφάνιση[επεξεργασία κώδικα]

Η απεικόνιση της εμφάνισης δεν είναι σωστή. Η στολή της πρώτης ομάδας κανονικά έχει ολόασπρες κάλτσες. Επίσης, η εκτός έδρας εμφάνιση είναι με κίτρινες φανέλλες και κίτρινα σορτς (όχι μαύρα).

Ουδετερότητα[επεξεργασία κώδικα]

Χωρίς να ξέρω πολλά από ποδόσφαιρο, το άρθρο χρησιμοποιεί κάποιες φράσεις όπως Πορεία προς την κορυφή που δεν μου κάθονται καλά... Θα βάλω tag ουδετερότητας και αν υπάρχουν διαφωνίες βγαίνει. -- -- (T.thanos|chit chat|email) 11:29, 22 Δεκεμβρίου 2007 (UTC)

Δεν νομίζω ότι ο συγκεκριμένος τίτλος δείχνει έλλειψη ουδετερότητας αλλά την πορεία προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. - Κυνίσκος 11:39, 22 Δεκεμβρίου 2007 (UTC)

Σε παρακαλώ, εφόσον ακόμη το συζητάμε ας υπάρχει το tag για να φαίνεται ότι υπάρχει συζήτηση εν εξελίξει.
Δεν σε κατηγορώ ότι δεν είσαι εσύ ουδέτερος, απλώς οι λέξεις και οι φράσεις αυτές δεν πιστεύω ότι δείχνουν αντικειμενικότητα. Τώρα αν πρέπει να γράψουμε για κάθε πρωτάθλημα που γίνετια (ξέρω 'γω) κάθε χρόνο, δεν μπορώ να πω γιατί, όπως προανέφερα, δεν ξέρω πολλά από ποδόσφαιρο. Επειδή όμως βλέπω κάτω ότι το τμήμα προέρχεται από μετάφραση του αντίστοιχου άρθρου, δεν βλέπω πουθενά να υπάρχει τμήμα "The way to the top" ή κάτι τέτοιο, άρα προφανώς έχει προστεθεί στην έκδοση του ελληνικού άρθρου. -- -- (T.thanos|chit chat|email) 13:04, 22 Δεκεμβρίου 2007 (UTC)

Τον συγκεκριμένο τίτλο δεν τον έβαλα εγώ άρα δεν τον υπερασπίζομαι για αυτό το λόγο. Το να βάλεις έναν τέτοιο τίτλο "πορεία προς την κορυφή" σε μια ενότητα προσδιορίζοντας την πορεία της ομάδας προς την κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος δεν είναι καθόλου απαγορευτικό. Το να βάζεις tag αμφισβητώντας ολόκληρο το άρθρο και το περιεχόμενό του για κάποιον που ίσως επισκεφτεί τη σελίδα, για έναν τέτοιο τίτλο ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με παραποίηση στοιχείων ή έλλειψη αντικειμενικότητας είναι τουλάχιστον αδιανόητο. Και τέλος έβγαλα το tag γιατί άλλαξα τον τίτλο..οπότε λίγη προσοχή δεν βλάπτει. - Κυνίσκος 13:57, 22 Δεκεμβρίου 2007 (UTC)

Το tag δεν το έβαλα για να σαμποτάρω το άρθρο, προς θεού... Το έβαλα για να συζητηθεί και να διορθωθεί από άτομα που ξέρουν περισσότερα σχετικά με το ποδόσφαιρο από ότι εγώ. Και γι' αυτό το λόγο, συν του ότι βλέπω ότι κάποιοι μπορεί να παρεξηγιούνται με τέτοιες συζητήσεις δε θα το συζητήσω άλλο εγώ, ας ασχοληθούν άτομα πιο ειδικά σχετικά με την μορφή του άρθρου. -- -- (T.thanos|chit chat|email) 08:50, 24 Δεκεμβρίου 2007 (UTC)

Σχετικά με τη μετάφραση[επεξεργασία κώδικα]

Για τη σύνταξη του άρθρου "Τσέλσι ΦΚ" βασίστηκα στο αγγλικό λήμμα, χωρίς να έχω κάνει ακριβή μετάφραση. Συνεπώς, δεν ακολούθησα την ίδια δομή, ενότητες, τίτλους κλπ. TB5050 15:23, 23 Δεκεμβρίου 2007 (UTC)

Νεκρός σύνδεσμος[επεξεργασία κώδικα]

Κατά την διάρκεια αρκετών αυτόματων ελέγχων ο ακόλουθος εξωτερικός σύνδεσμος βρέθηκε να είναι μη διαθέσιμος. Παρακαλούμε ελέγξτε αν ο σύνδεσμος είναι πράγματι νεκρός και διορθώστε τον ή αφαιρέστε τον σε αυτή την περίπτωση!

Η ιστοσελίδα έχει αποθηκευτεί από το Internet Archive. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη να βάλετε σύνδεσμο προς μια αντίστοιχη αρχειοθετημένη έκδοση: [1]. --Gerakibot 14:51, 26 Αυγούστου 2009 (UTC)

Ο σύνδεσμος υπάρχει πλέον ως εξής: http://www.nufc.com/2011-12html/attendance-all-time.htmlACG (talk) 18:14, 11 Μαρτίου 2012 (UTC)

Σχόλιο 12-8-2017[επεξεργασία κώδικα]

Κατάσταση: έγινε

Στο σημείο που αναφέρονται τα πρώτα χρόνια της ομάδας, αλλά και νωρίτερα, η Τσελσι αναφερεται ως "Τσελσκι". Στο ίδιο σημείο επίσης, γράφεται πως η ομάδα ιδρύθηκε το 2003 "από τρελούς Ρώσους"! Γενικά κάντε μια ανασκόπηση στο άρθρο καθότι γράφονται κάποια καθόλου σοβαρά πράγματα. Αναφορά: Καραχάλιος 2A02:587:980A:3F00:5048:2D38:2E8:B36B 17:54, 12 Αυγούστου 2017 (UTC)

Επανέφερα μια παλιότερη έκδοση της σελίδας, από την οποία έλειπε το πρωτάθλημα του 2016-2017, αλλά το πρόσθεσα. Ότι έλλειψη υπάρχει, παρακαλώ "γεμίστε" τη.-Greek Scorpion (Αίθουσα τύπου)- 18:01, 12 Αυγούστου 2017 (UTC)