Συζήτηση:Τεθωρακισμένα (Ελλάδα)

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
(Ανακατεύθυνση από Συζήτηση:Τεθωρακισμένα)
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Γεια χαρά φίλοι. Μόλις γράφτηκα. Έκανα κάποιες διορθώσεις σε κάποια στρατιωτικά ζητήματα τα οποία κατέχω λόγω 18μηνης θητείας.

Συμφωνώ ότι υπάρχει θέμα με το λήμμα Τεθωρακισμένα. Ο φίλος ο οποίος το έγραψε κάνει λόγο υψηλά πρότυπα κλπ τα οποία δεν δείχνουν αντικειμενική γραφή. Linoxilos 23:01, 25 Δεκεμβρίου 2008 (UTC)

Πιστεύω πως το συγκεκριμένο άρθρο, όχι, απλώς, περιλαμβάνει μια άποψη καθαρά από ελληνική πλευρά, αλλά το περιεχόμενο του δεν αποτελεί αυτό που αναζητά ο περιηγητής σε πολλές περιπτώσεις, αφού δεν αναφέρει, για παράδειγμα τίποτα για την ιστορία των τεθωρακισμένων. Γι' αυτό θα έλεγα να κατατάξουμε αυτό το άρθρο σε κάτι σχετικό με τον ελληνικό στρατό και να βάλουμε εδώ ένα άρθρο αντίστοιχο με αυτό της αγγλικής Βικιπέδιας.

Aggeloskaggelos 18:34, 22 Μαρτίου 2011 (UTC)

Φέρει ήδη την επισήμανση "Ελληνοκεντρικό" και ασφαλώς δεν καλύπτει τα "τεθωρακισμένα" αλλά μόνο το ομώνυμο Όπλο του Ελληνικού Στρατού. Φτιάξε κάποιο άλλο και αυτό κάπου θα βρούμε να το εντάξουμε (ίσως στο Ελληνικός Στρατός;). --Ttzavarasσυζήτηση 19:03, 22 Μαρτίου 2011 (UTC)

Νεκρός σύνδεσμος[επεξεργασία κώδικα]

Κατά την διάρκεια αρκετών αυτόματων ελέγχων ο ακόλουθος εξωτερικός σύνδεσμος βρέθηκε να είναι μη διαθέσιμος. Παρακαλούμε ελέγξτε αν ο σύνδεσμος είναι πράγματι νεκρός και διορθώστε τον ή αφαιρέστε τον σε αυτή την περίπτωση!

Η ιστοσελίδα έχει αποθηκευτεί από το Internet Archive. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη να βάλετε σύνδεσμο προς μια αντίστοιχη αρχειοθετημένη έκδοση: [1]. --Gerakibot 14:17, 26 Αυγούστου 2009 (UTC)