Συζήτηση:Ταραχές του Δεκεμβρίου 2008 στην Ελλάδα

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Πίνακας περιεχομένων

Συζήτηση:Ταραχές του Δεκεμβρίου 2008 στην Ελλάδα/Αρχείο1

Κείμενο που αφαίρεσα[επεξεργασία κώδικα]

  • Αφαίρεσα αυτό το κομματι. Δεν ταιριαζει στο συγκεκριμένο σημείο. Ισως να το τοποθετήσουμε πάρακατω. Cinadon36 12:41, 31 Ιουλίου 2019 (UTC)
  • Επιπλέον αφαίρεσα και αυτό, για τον ίδιο λόγο που αφαιρεσα και το πάραπάνω κομματι. Δεν προκειται για αξιοπιστες πηγές. Συνθέτουμε αποσπάσματα απο αρθρα που γραφτήκαν απο συμμετέχοντες, δεν ειναι πολύ σωστό.Cinadon36 15:08, 31 Ιουλίου 2019 (UTC)
Το πρώτο το προσέθεσα σαν παραπομπή για τεκμηρίωση αντίστοιχου κειμένου, για τις υπόλοιπες διαφορές πιστεύω οτι η περιγραφή του ρωμανού είναι μια καλή βαση - χρησιμοποιήθηκαν τα στοιχεία που να συμβαδίζουν και με άλλες πηγές. Το καλύτερο θα ήταν να είχαμε με κάποιο τρόπο πρόσβαση στα πρακτικά από τις δύο δίκες, αλλά τα γεγονότα σε γενικές γραμμές βγαίνει ένα συμπέρασμα ότι έγιναν όπως περιγράφονται στην εισαγωγη. Βελτιωσεις εννοειται δεκτες Gomoloko (συζήτηση) 23:43, 31 Ιουλίου 2019 (UTC)
Φιλε, νομίζω οτι το λημμα πρεπει να ξεφυγει απο την παραθεση των λεπτομερειών. Σιγουρα, οσο ηταν νωπα τα γεγονότα, αναμφίβολα είχαν μεγαλη σημασία οι διαφορες θεωρίες (πυροβόλησε ευθεια/προς τα πανω κτλ) ομως τωρα εχουν ξεκαθαρίσει και μπορουμε ως en:WP:Voice να πουμε τα γεγονότα χωρις τις fringe πλεον θεωρίες ή μικρες λεπτομέριες. Θα ήθελα το λήμμα να εξεταζε περισσότερα τις αιτίες και τα αποτελέσματα του Δεκέμβρη, (στο κινημα και ευρυτερα) και όχι να γίνεται μια απλή καταγραφή των γεγονότων-χωρις να μειώνω την αξία της. Είναι όμως πολύ δυσκολη δουλειά. Οσο για τις προσθήκες σου, καλά εκανες SMirC-thumbsup.svg. Cinadon36 06:37, 1 Αυγούστου 2019 (UTC)