Συζήτηση:Στέλιος Παπαθεμελής

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Η Δημοκρατική Αναγέννηση ιδρύθηκε το 2004, και ο Παπαθεμελής κατέβηκε στις εκλογές στην Α΄ Θεσσαλονίκης στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Με τον εκλογικό νόμο που έγιναν οι εκλογές του 2004 άν ένας συνδυασμός ήταν συνασπισμός κομμάτων αδικούταν στις Β΄ Γ΄ κατανομή υπέρ των αυτοτελών κομμάτων. Αυτό το άλλαξε το Πασόκ πριν το 2004 και έτσι στις φετινές εκλογές μπορούν να κατεβούν συνασπισμοί κομμάτων και να έχουν την ίδια αντιμετώπιση με τους αυτόνομους σχηματισμούς. Μέχρι το 2004, ήταν συγκαλυμμένοι Συνασπισμοί. Ο Άρειος Πάγος έκρινε μέχρι το 2004 ποιό κόμμα ήταν αυτοτελές ή συνασπισμός κομμάτων.--Αιμε 09:27, 24 Αυγούστου 2007 (UTC)

Νεκρός σύνδεσμος[επεξεργασία κώδικα]

Κατά την διάρκεια αρκετών αυτόματων ελέγχων ο ακόλουθος εξωτερικός σύνδεσμος βρέθηκε να είναι μη διαθέσιμος. Παρακαλούμε ελέγξτε αν ο σύνδεσμος είναι πράγματι νεκρός και διορθώστε τον ή αφαιρέστε τον σε αυτή την περίπτωση!

Η ιστοσελίδα έχει αποθηκευτεί από το Internet Archive. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη να βάλετε σύνδεσμο προς μια αντίστοιχη αρχειοθετημένη έκδοση: [1]. --Gerakibot 12:43, 26 Αυγούστου 2009 (UTC)