Συζήτηση:Σαμπιονά Νασιονάλ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Άρθρο βικι Ποδόσφαιρο Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ποδόσφαιρο», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης του ποδοσφαίρου από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
Λήμμα προς επέκταση Προς επέκταση Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης προς επέκταση κατά την κλίμακα ποιότητας.
Μεσαία Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με μεσαία σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.
Football France.png Αντικείμενο της υποεπιχείρησης Γαλλικό ποδόσφαιρο.


Υπάρχει πρόβλημα με την ονομασία "Νασιονάλ" καθώς στο Κόπα Λιμπερταδόρες η ομάδα "Νασιονάλ" από την Ουρουγουάη γράφεται συχνά ως Νασιονάλ σκέτο (ελλείψει λήμματος για το σύλλογο) και ο υπερσύνδεσμος οδηγεί εδώ στην γαλλική κατηγορία ποδοσφαίρου. Στη γαλλική Βικιπαίδεια γράφετε απλά ως "National" καθώς αφορά τους γάλλους. Η αγγλική έχει "αποσαφήνιση" σχετικά με τον όρο "National" και την έχει ως "Championnat National". Προτείνω την αλλαγή της ονομασίας σε Νασιονάλ (Γαλλία) και την απομάκρινση της ανακατεύθυνσης Νασιονάλ από το λήμμα, όπως έγινε με τις Φούτμπολ Λιγκ (Αγγλία) και Φούτμπολ Λιγκ (Ελλάδα). --IM-yb (συζήτηση) 03:38, 29 Ιουλίου 2013 (UTC)


Δεν θα μπορούσε να είναι και Σαμπιονά Νασιονάλ αντί Νασιονάλ (Γαλλία); -geraki (συζήτηση) 06:10, 29 Ιουλίου 2013 (UTC)

Θα μπορούσε ίσως να είναι κ' έτσι. Εάν λοιπόν δεν υπάρχουν ενστάσεις ή διαφορετικές γνώμες, τότε να προχωρίσει η αλλαγή ονομασίας σε Σαμπιονά Νασιονάλ. --IM-yb (συζήτηση) 02:20, 6 Σεπτεμβρίου 2013 (UTC)

Μετακινήθηκε σε Σαμπιονά Ντε Φρανς Νασιονάλ και δημιουργήθηκε η Νασιονάλ (αποσαφήνιση). Η σελίδα Νασιονάλ έγινε ανακατεύθυνση. Υπάρχουν αρκετές ομάδες με το ίδιο όνομα. Xaris333 (συζήτηση) 03:25, 20 Νοεμβρίου 2013 (UTC)