Συζήτηση:Ράδιο Νέστωρ/Πρόταση διαγραφής

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Ράδιο Νέστωρ[επεξεργασία κώδικα]

Η συζήτηση τελείωσε, το αποτέλεσμα ήταν: Διατήρηση --Diu (συζήτηση) 08:52, 29 Ιουλίου 2018 (UTC) (διαγραφή)
Ράδιο Νέστωρ (συζήτηση · ιστορικό · σύνδεσμοι · παρακολ. · μητρώο)

Διαγραφή Δεν φαίνεται να προκύπτει εγκυκλοπαιδικότητα... --Fleur de lys (or).svg Montjoie-Saint-Denis !!! συζήτηση 09:20, 12 Απριλίου 2018 (UTC)

Διαγραφή Τζερόνυμοσυντυχάννουμε 10:12, 12 Απριλίου 2018 (UTC)

Διατήρηση θα μπορύσε να μπει σε κάποια ενότητα του λήμματος Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης, αφού αποτέλεσε μέρος από τις δραστηριότητες του Ναού. Θα το κοιτάξω (Dor-astra (συζήτηση) 16:00, 13 Απριλίου 2018 (UTC))

Διατήρηση και συγχώνευση στο λήμμα Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου. Legion (συζήτηση) 13:19, 16 Απριλίου 2018 (UTC)

Διατήρηση Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως πρόκειται για σημαντικό σταθμό στην ιστορία της ελληνικής ραδιοφωνίας, όπως κάλυψη σε έκθεση για την ιστορία του ελληνικού ραδιοφώνου [1], ενώ στο Μουσείο Ραδιοφωνίας Θεσσαλονίκης αναφέρεται ως θρυλικός σταθμός [2] καθώς και ιδιαίτερη περίπτωση στο [3] (άρθρο υπό κατασκευή), και στο μουσείο ραδιοφωνίας του 9,84 στην Αθήνα υπάρχει επίσης ενότητα για τον σταθμό [4]. Gts-tg (συζήτηση) 02:04, 18 Απριλίου 2018 (UTC)

Διατήρηση Θα ήθελα να εκφράσω την αντίθεσή μου σε πιθανή διαγραφή του λήμματος. Η αιτιολογία μου είναι η εξής:

  • Το 2014 είχε τεθεί ξανά το ζήτημα πιθανής διαγραφής και εγκυκλοπαιδικότητας και μετά από δική μου επιμέλεια είχε υπάρξει συμφωνία για να αφαιρεθεί η συγκεκριμένη επισήμανση. Βάση της πολιτικής, η εγκυκλοπαιδικότητα δεν είναι προσωρινή, κατά συνέπεια θα πρέπει να υπάρξει κάποια αιτιολόγηση στο κατά πόσο άλλαξε η εγκυκλοπαιδικότητα του λήμματος (και όχι τόσο του περιεχομένου, εφόσον μιλάμε για διαγραφή - αν υπάρχουν ζητήματα επί του περιεχομένου μπορεί να γίνει συζήτηση για τη διόρθωσή τους).
  • Όσον αφορά την εγκυκλοπαιδικότητα αυτήν καθ' αυτή, όπως προκύπτει υπάρχουν εκθέματα του ραδιοφωνικού σταθμού σε δύο μουσεία ραδιοφωνίας, τα οποία έχουν το κριτήριο της ανεξαρτησίας καθώς διοικούνται από έγκριτα διοικητικά συμβούλια με στήριξη φορέων όπως η ΕΡΤ και η Δημοτική Επιχείρηση Ραδιοφωνίας του Δήμου Αθηναίων, ενώ σε αυτό συνηγορεί επίσης και η έκθεση του Δημοσιογραφικού Ιδρύματος Μπότση στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το 2003.
  • Επίσης, παρακολουθώντας κανείς την κατηγορία λημμάτων ραδιοφωνικών σταθμών, προκύπτει ως μοναδικότητα ότι είναι ίσως ο πρώτος γνωστός μη-δημόσιος σταθμός στην Ελλάδα, με εξαίρεση τον σταθμό Χρίστος_Τσιγγιρίδης
  • Όσον αφορά το περιεχόμενο, θα προέκρινα την επαναφορά του άρθρου σε παλαιότερη μορφή, αφαιρώντας πληροφορίες με σύγκρουση κινήτρων ή που δεν έχουν αναφορές, και μεταθέτοντας πρωτογενείς πληροφορίες αν υπάρχουν στη Βικιθήκη. Θα ήμουν διατεθειμένος να κάνω εκ νέου μια τέτοια επιμέλεια

Τέλος θα ήθελα να εκφράσω την αντίθεσή μου σε πιθανή συγχώνευση με το λήμμα Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης. Θεωρώ ότι το λήμμα οφείλει την εγκυκλοπαιδικότητά του στην κατηγορία του ραδιοφώνου, κάτι το οποίο θα περιπλέξει η συγχώνευσή του με ένα θρησκευτικού ενδιαφέροντος άρθρο όπως ο Ιερός Ναός. Radiobuzzer (συζήτηση) 15:26, 19 Απριλίου 2018 (UTC)

Διατήρηση. Εγκυκλοπαιδικότητα ναι. Plus+: Ιστορία του ελληνικού ραδιοφώνου. Το λήμμα στέκεται επαρκώς ως αυτόνομο. Συμφωνώ επίσης με τις παραπάνω απόψεις περί εγκυκλοπαιδικότητας. Περαιτέρω επιμέλεια & τεκμηρίωση στο λήμμα, σαφώς απαραίτητες. Geoandrios (συζήτηση) 07:35, 5 Ιουνίου 2018 (UTC)