Συζήτηση:Πεντηκοστιανισμός

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
OTRS Το περιεχόμενο αυτού του λήμματος βασίζεται στο σύνολό του ή εν μέρει σε http://clubs.pathfinder.gr/youthclub/593190. Έχει δοθεί άδεια από τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων για τη χρήση και διακίνηση του υλικού σύμφωνα με τις άδειες χρήσης CC-BY-SA-3.0 και GFDL και απόδειξη αυτού έχει αρχειοθετηθεί από το Wikimedia στο OTRS με αριθμό 2006112910013927.

Η παρούσα επιβεβαίωση μη-παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων βασίζεται σε επικοινωνία με τον προφανή ιδιοκτήτη του περιεχομένου. Σε περίπτωση προγενέστερης παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων από μέρους του ή παραπλάνησής μας, αποποιούμαστε κάθε ευθύνη και το κείμενο θα διαγραφεί άμεσα.
Η παρούσα επιβεβαίωση μη-παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων δεν αποτελεί εγγύηση ότι το περιεχόμενο θα παραμείνει στην Βικιπαίδεια και ότι ικανοποιεί την πολιτική εγκυκλοπαιδικότητας.

Η αρχική μορφή του κειμένου αυτού έχει γραφτεί από εμένα προσωπικά (εγώ το είχα αποστείλει στη σελίδα http://clubs.pathfinder.gr/youthclub/ η οποία δυστυχώς δεν υφίσταται πλέον), και η παρούσα ηλεκτρονική έκδοση είναι αναθεώρηση της τελευταίας. Πιστεύω πως είναι το πιο πλήρες κείμενο που αφορά τον Πεντηκοστιανισμό απο κάθε άλλη γλώσσα. Travis8 23:58, 16 Απριλίου 2007 (UTC)

To ότι οι Πεντηκοστιανοί αριθμούν το λιγότερο 200 εκατομμύρια μπορώ να το αποδείξω έυκολα απο τουλάχιστον 10 διαφορετικές πηγές. Transistor

Το ότι οι Πεντηκοστιανοί αριθμούν το λιγότερο 200 εκατομμύρια δεν αποδεικνύει τίποτα. Αν κάτι το πιστεύουν δισεκατομμύρια, δεν κάνει το ψέμα αλήθεια επειδή το πιστεύουν δισεκατομμύρια. Αυτό, για όλους εκείνους τους θεϊστές που υποστηρίζουν το δίκιο τους επειδή είναι δισεκατομμύρια. Φιλικά The Phantom