Συζήτηση:Παραμχάνσα Γιογκανάντα

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Στο λήμμα Παραμαχάνσα Γιογκανάντα α) Διαγράψατε το "α" από το Παραμαχάνσα, αλλά η επίσημη οργάνωσή του το έχει έτσι, με α, και εξηγεί τους λόγους και β) επιμένετε να βάζετε εργογραφία στα Ελληνικά από τη βάση Βιβλιονέτ, αλλά όλα τα βιβλία (πολλά) είναι για πάντα εξαντλημένα εδώ και πάνω από 4 χρόνια και ΔΕΝ θα επανεκδοθούν γιατί ήταν πειρατικά, αντίθετα όμως υπάρχουν βιβλία του στα Ελληνικά που δεν πωλούνται στην Ελλάδα, αλλά από το Amazon.com. Δεν δέχεστε να βάλετε τα υπάρχοντα βιβλία και επιμένετε να βάζετε όσα δεν υπάρχουν. Δεν είναι αυτό παραπλανητικό;; Έχω δύο παιδιά, το ένα Γυμνάσιο και το άλλο Λύκειο και όταν κάνουν εργασίες οι καθηγητές τους λένε να μην παίρνουν πληροφορίες από τη Βικιπέδεια, γιατί δεν είναι αξιόπιστη.

Φυσικά δεν είστε αξιόπιστοι όταν επιμένετε να βάζετε βιβλία που δεν υπάρχουν και να αρνείστε να βάλετε βιβλία που υπάρχουν. (Μετά από κάθε βιβλίο είχα βαλει το λινκ στο Άμαζον, γιατί κανείς δεν μπορεί να βρει τα βιβλία στο Άμαζον γράφοντας Ελληνικά. Πρέπει να ξέρει τον τίτλο του πρωτοτύπου στα Αγγλικά (που δεν είναι ίδιος με τον τίτλο στα Ελληνικά, άρα πού θα τον βρει;;;) και μετά να γράψει τη λέξη Greek. Μόνο τότε θα εμφανιστεί το βιβλίο. Γι' αυτό χρειάζονται τα λινκ στο Άμαζον.

Διαφημίσεις και pov[επεξεργασία κώδικα]

Το λήμμα σταδιακά εξελίσσεται σε αυτοδιαφήμιση της κυρίας που μεταφράζει τα βιβλία του Παραμχάνσα Γιογκανάντα. Αφαιρέθηκαν κάποια στοιχεία, αλλά το λήμμα εξελίχθηκε σε εξαιρετικά pov και αυτοδιαφημιστικό--Kalogeropoulos (συζήτηση) 08:54, 5 Αυγούστου 2016 (UTC)[απάντηση]