Συζήτηση:Παιδί

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Επιχείρηση Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων Αυτό το λήμμα είναι αντικείμενο της Επιχείρησης Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων, μιας συλλογικής προσπάθειας για την αποτίμηση και δημιουργία στατιστικών για τα λήμματα ζωτικής σημασίας της Βικιπαίδειας.
Λήμμα προς επέκταση Προς επέκταση Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως λήμμα προς επέκταση κατά την κλίμακα ποιότητας.

Από πού κι ως πού αυτό το άρθρο είναι υποψήφιο για μεταφορά στο βικιλεξικό; Εγώ διαφωνώ πιστεύω ότι είναι εγκυκλοπαιδικό άρθρο. --Taspozi 14:39, 18 Νοεμβρίου 2008 (UTC)

Όσο μένει με δύο προτάσεις, σημαίνει ότι είναι κατάλληλο για το Βικιλεξικό. Αν επεκταθεί το κρατάμε. ----Lemur12 να΄στε καλά 23:30, 18 Νοεμβρίου 2008 (UTC)

Νεκρός σύνδεσμος[επεξεργασία κώδικα]

Κατά την διάρκεια αρκετών αυτόματων ελέγχων ο ακόλουθος εξωτερικός σύνδεσμος βρέθηκε να είναι μη διαθέσιμος. Παρακαλούμε ελέγξτε αν ο σύνδεσμος είναι πράγματι νεκρός και διορθώστε τον ή αφαιρέστε τον σε αυτή την περίπτωση!

Η ιστοσελίδα έχει αποθηκευτεί από το Internet Archive. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη να βάλετε σύνδεσμο προς μια αντίστοιχη αρχειοθετημένη έκδοση: [1]. --Gerakibot 23:30, 24 Αυγούστου 2009 (UTC)

Σχόλιο 10-1-2015[επεξεργασία κώδικα]

Κατάσταση: αναφορά που απορρίφθηκε

δεν μιλαει για τα συναισθηματα των παιδιων π.χ.ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΚΑΙ ΑΘΩΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΣΕ ΑΓΑΠΩ.ΣΕ ΠΡΟΣΕΛΚΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΌΛΑ ΤΑ ΧΑΤΙΡΙΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΛΥΠΗΘΕΙΣ ΤΑ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ.ΕΚΕΙΝΑ ΌΜΩΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ. ΕΊΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ Αναφορά: 109.242.219.181 15:22, 10 Φεβρουαρίου 2015 (UTC)

Δεν αναφέρει πρόβλημα, αλλαγή σε "απορρίφθηκε". Wolfymoza (συζήτηση) 06:14, 10 Μαΐου 2017 (UTC)