Συζήτηση:Πέτρος Δημητρίου/Πρόταση διαγραφής

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Πέτρος Δημητρίου[επεξεργασία κώδικα]

Η συζήτηση τελείωσε, το αποτέλεσμα ήταν: Διατήρηση: δεν υπήρξε συναίνεση για την διαγραφή του (μόνο ένας ψήφισε υπερ της διαγραφής, οι υπόλοιποι κατέθεσαν ερωτήματα ή απόψεις για την γενικότερη πτυχή του θέματος) --Diu (συζήτηση) 22:06, 5 Σεπτεμβρίου 2019 (UTC) (διαγραφή)
Πέτρος Δημητρίου (συζήτηση · ιστορικό · σύνδεσμοι · παρακολ. · μητρώο)


Δεν έχει κάποιο βουλευτικό, υπουργικό ή δημοτικό αξίωμα. Αρκεί το γεγονός ότι είναι διευθυντής του γραφείου του προέδρου ώστε να έχει λήμμα; Xaris333 (συζήτηση) 22:02, 4 Ιουλίου 2019 (UTC)

Συμφωνώ, αλλιώς να βάλουμε όλους τους διευθυντές. --MasterSepton (συζήτηση) 11:00, 5 Ιουλίου 2019 (UTC)

Υπάρχουν τρίτες και ανεξάρτητες πηγές; Αν ναι, δεν έχει καμιά σημασία η ιδιότητα. --Focal Point 13:38, 5 Ιουλίου 2019 (UTC)

Διαγραφή Δεν υπάρχουν τριτες, ανεξάρτητες και αξιόπιστες πηγές οι οποίες να ασχολούνται/ερευνούν τον Πέτρο Δημητρίου ως ανθρωπο/πολιτικό. Cinadon36 12:47, 9 Ιουλίου 2019 (UTC)

Είναι μέλος του Υπουργικού Συμβουλίου και πρωτοκλασάτο στέλεχος της κυπριακής κυβέρνησης. Διετέλεσε επίσης πρόεδρος κομματικής νεολαίας. Συνεπώς είναι δημόσιο πρόσωπο, λαμβάνει αποφάσεις και όπως όλα τα υπόλοιπα στελέχη της κυβέρνησης πρέπει να έχει λήμμα. (Wiklib14 (συζήτηση) 12:23, 13 Ιουλίου 2019 (UTC))

  • Δεν είναι μέλος του Υπουργικού Συμβουλίου. [1]
  • Δεν είναι στέλεχος της κυπριακής κυβέρνησης [2]. Είναι διευθυντής του γραφείου του προέδρου, όχι στέλεχος της κυβέρνησης. Δεν λαμβάνει αποφάσεις.
  • Το ότι ήταν πρόεδρος κομματικής νεολαίας δεν είναι επιχείρημα. SFriendly.svg

Xaris333 (συζήτηση) 13:50, 13 Ιουλίου 2019 (UTC)

Τι σημασία έχει η ιδιότητα; Υπάρχουν τρίτες και ανεξάρτητες πηγές; --Focal Point 20:40, 19 Ιουλίου 2019 (UTC)

Focal λες το ίδιο για δεύτερη φορά χωρίς ουσιαστικά να προσφέρεις κάτι στη συζήτηση. Αν έχεις εντοπίσει κάποιες να τις παραθέσεις στη συζήτηση εδώ ή καλύτερα στο λήμμα και να διατηρηθεί... Η ιδιότητα παίζει ρόλο. Αν δεν είχε τη θέση, δεν θα είχε καν λήμμα, δεν θα ασχολείτο κάποιος με το θέμα. Πάντως, όσο αφορά το "τι σημασία έχει η ιδιότητα" σε συνδυασμό με τις πηγές, οι πλείστοι υποψήφιοι που δεν εκλέγονται έχουν τρίτες και ανεξάρτητες πηγές προεκλογικά. Αλλά δεν φτιάχνουμε σε αυτούς λήμματα, παρά μόνο σε όσους εκλέγονται... Xaris333 (συζήτηση) 01:37, 20 Ιουλίου 2019 (UTC)

Το ποιούς επιλέγεις να φτιάξεις εσύ και ποιούς εγώ είναι αδιάφορο. Η Βικιπαίδεια απαιτεί τρίτες και ανεξάρτητες πηγές. Αν υπάρχουν, μπορεί να φτιαχτεί λήμμα. Είτε το αντικείμενο των πηγών είναι τοποθεσία, είτε άνθρωπος, είτε βουλευτής, είτε παρουσιαστής, είτε ηθοποιός, είτε ακρωτήριο, είτε socialite. Εφόσον υπάρχουν τέτοιες πηγές, δεν τίθεται θέμα συζήτησης. --Focal Point 08:54, 20 Ιουλίου 2019 (UTC)

Αναμένω να τις παραθέσεις. Xaris333 (συζήτηση) 14:43, 20 Ιουλίου 2019 (UTC)

Δε με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο λήμμα.

  • Με ενδιαφέρει να γίνει κατανοητό ότι εδώ, στη συζήτηση διαγραφής, δεν αποτελεί κριτήριο απόρριψης το αν κάποιος δεν κατέχει «κάποιο βουλευτικό, υπουργικό ή δημοτικό αξίωμα». Ναι, αν κατείχε, δεν θα είχε λόγο ύπαρξης η εδώ συζήτηση. Δεδομένου όμως ότι δεν κατέχει τέτοια θέση, τα κριτήρια είναι μόνο οι πηγές. Δεν μας ενδιαφέρει το ότι ήταν πρόεδρος κομματικής νεολαίας, μας ενδιαφέρουν όμως ότι εφόσον υπάρχουν τρίτες και ανεξάρτητες πηγές που τον αναφέρουν ως πρόεδρο κομματικής νεολαίας, τότε αυτές είναι πλήρως αποδεκτές.
  • Με ενδιαφέρει να γίνει κατανοητό ότι «να βάλουμε όλους τους διευθυντές», αν και μόνο αν υπάρχουν τρίτες και ανεξάρτητες πηγές για αυτούς, είναι σαφέστατα εφικτό και επιθυμητό.
  • Με ενδιαφέρει να γίνει κατανοητό ότι εφόσον ότι «οι πλείστοι υποψήφιοι που δεν εκλέγονται έχουν τρίτες και ανεξάρτητες πηγές προεκλογικά», τότε αυτοί πρέπει να έχουν λήμμα στη Βικιπαίδεια

Με ενδιαφέρει να συζητάμε με βάση τις πηγές. --Focal Point 17:46, 20 Ιουλίου 2019 (UTC)

Ουσιαστικά δεν συνεισφέρεις κάτι στη συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα. Δεν παραθέτεις τρίτες και ανεξάρτητες πηγές. Οπόταν δεν δίνεις επιχείρημα για διατήρηση του λήμματος. Xaris333 (συζήτηση) 18:34, 20 Ιουλίου 2019 (UTC)

Σωστά, όπως και εσύ, που δεν αναφέρεις κάτι σχετικό με πηγές, δεν δίνω επιχείρημα ούτε για τη διατήρηση, ούτε για τη διαγραφή του λήμματος. --Focal Point 19:17, 20 Ιουλίου 2019 (UTC)