Συζήτηση:Οικογένεια Κόκκαλη

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Όχι ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς Αυτό το λήμμα πρέπει να συμφωνεί με την πολιτική για τις βιογραφίες ζώντων προσώπων, ακόμα και αν το λήμμα δεν αποτελεί βιογραφία, επειδή περιέχει υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα. Αμφιλεγόμενο ατεκμηρίωτο ή με ανεπαρκή τεκμηρίωση υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα και δύναται να δημιουργήσει συγκρούσεις, επιβάλλεται να αφαιρεθεί αμέσως από το λήμμα και την σελίδα συζήτησής του, ειδικότερα αν είναι πιθανώς δυσφήμηση, συκοφαντία, εξύβριση ή λίβελλος. Χρήστες που προσθέτουν επανειλημμένα τέτοιο υλικό, είναι πιθανό να υποστούν φραγή. Εάν διαπιστώσετε ότι τέτοιο υλικό τοποθετείται επανειλημμένα, ή αν έχετε άλλες ανησυχίες, παρακαλείστε να αναφέρετε το ζήτημα στο σημειωματάριο διαχειριστών ώστε να επιμεληθεί του ζητήματος κάποιος διαχειριστής.

Πιστεύω ότι ο χαρακτηρισμός "σπουδαία" για μία οικογένεια επιχειρηματιών (ειδικά σε μια χώρα σαν την Ελλάδα...) είναι υπερβολικός. Dimitrissss 20:09, 15 Ιουλίου 2008 (UTC)

Diladi?--Diu 20:46, 16 Ιουλίου 2008 (UTC)[απάντηση]

Τι "δηλαδή" βρε Diu; Αν αποκαλούμε "σπουδαίο" το Κοκκαλέικο, τότε οικογένεις εθνικών ευεργετών πώς θα πρέπει να τις αποκαλούμε; Νομίζω πως πολύ σωστά ο Αλέξανδρος (νομίζω αυτός) το διόρθωσε σε "σημαντική οικογένεια" αντί για "σπουδαία". Dimitrissss 21:05, 16 Ιουλίου 2008 (UTC)
Έτσι για τη συζήτηση, γιατί με καλύπτει το σημαντική, να σου πώ οτι το σπουδαίος δεν διαφοροποιείται με βάση κατηγορίες του στυλ εθνικός ευεργέτης, επιχειρηματίας κ.α. Το ίδιο ισχύει και για τους δύο. Σπουδαίος είναι ένας επιχειρηματίας στον χώρο του, σπουδαίος είναι και ο άλλος. Δηλαδή αν κάνει δωρεές κάπου τότε ο Κόκκαλης θα γίνει σπουδαίος; Το δηλαδή πήγαινε στο ειδικα σε μια χώρα σαν την Ελλάδα που δεν κατάλαβα. Το σημαντικός πάντως με καλύπτει περισσότερο απο το σπουδαίος.--Diu 11:13, 17 Ιουλίου 2008 (UTC)[απάντηση]
Το "ειδικά σε μια χώρα σαν την Ελλάδα" Diu, κολλάει στο "Κλέψε, ρήμαξε, εκμεταλλεύσου και θα γίνεις σπουδαίος". Μη ξεχνάς ότι ζούμε σε μια χώρα που έχει πλούσιους βιομηχάνους χωρίς να έχει βιομηχανία. (Χριστέ μου, ξύπνησε ο Φλωράκης που κρύβω μέσα μου!) Dimitrissss 12:35, 17 Ιουλίου 2008 (UTC)
Δεν υπάρχει καταδικαστική απόφαση όμως για το κλέψε, ρήμαξε, εκμεταλλεύσου οπότε ας μην λέμε πολλά :)--Diu 14:48, 17 Ιουλίου 2008 (UTC)[απάντηση]
Αν και όλοι οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν τι συμβαίνει στη μαγική αυτή χώρα, έχεις δίκιο. Αν είχα τίποτις στοιχεία, θα τα πήγαινα κατ' ευθείαν στον αξιοσέβαστο κύριο Σανιδά! Dimitrissss 15:07, 17 Ιουλίου 2008 (UTC)
  • "Σπουδαίος"είναι κάποιος που εκτός από χρήματα έχει και μια πορεία ζωής τέτοια που μπορεί να χαρακτηριστεί ως τέτοια.Ε λοιπόν το "Κοκκαλέικο" κύριοι Dimitrissss και Diu την έχει.Εκτός αν δεν την γνωρίζετε.--62.1.209.147 16:23, 12 Ιουνίου 2017 (UTC)[απάντηση]