Συζήτηση:ΟΠΑΠ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Η χώρα του φραπέ και του προπό[επεξεργασία κώδικα]

Να το θέσω αλλιώς: Η σύνδεση μεταξύ τζόγου και αθλητισμού, υπό την αιγίδα του κράτους, και σε σχετική έκταση τέτοια που ο ΟΠΑΠ να'ναι 3η κατά σειρά μεγαλύτερη βιομηχανία ελλαδικά, καταδεικνύει την ευτέλεια της ελλαδικής κοινωνίας. Μήπως έχει κανείς κάποια σχετική πηγή/αναφορά ώστε να το προσθέσουμε στο κύριο άρθρο; Είχα διαβάσει κάτι σχετικά να γράφει ο Β.Φίλιας αλλά δεν έχω το κείμενο αυτή τη στιγμή.--vanakaris 06:35, 3 Απριλίου 2009 (UTC)

ΞΥΣΤΟ[επεξεργασία κώδικα]

Το ΞΥΣΤΌ νομίζω ήταν παιχνίδι του ΟΠΑΠ αλλά δεν αναφέρεται...(;)

μια μικρή παρατήρηση[επεξεργασία κώδικα]

Λέω να βάλω τα αποτελέσματα της χρήσης '16 στο πρότυπο (βγήκαν μέσα στην εβδομάδα). Αλλά πριν τα βάλω, είδα κάτι «αξιοπερίεργο»! Τα αποτελέσματα της χρήσης 2009 (παραπομπή) αναφέρονται στο πρότυπο ως αποτελέσματα 2014! Πλάκα έχει! VJSC263IO (συζήτηση) 20:15, 1 Απριλίου 2017 (UTC)

Έβαλα τα καθαρά κέρδη. Πριν, είχε ένα νούμερο κοντά στο 1 δισ. ευρώ (το 2009). Αυτά λογικά πρέπει να ήταν EBITDA (κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων) διότι αποκλείεται να είχε καθαρά κέρδη τόσα πολλά. Τελικά τι βάζουμε στις εταιρείες; Καθαρά κέρδη ή EBITDA; VJSC263IO (συζήτηση) 20:48, 1 Απριλίου 2017 (UTC)