Συζήτηση:Ν.Ο. Μυτιλήνης

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Νεκρός σύνδεσμος[επεξεργασία κώδικα]

Κατά την διάρκεια αρκετών αυτόματων ελέγχων ο ακόλουθος εξωτερικός σύνδεσμος βρέθηκε να είναι μη διαθέσιμος. Παρακαλούμε ελέγξτε αν ο σύνδεσμος είναι πράγματι νεκρός και διορθώστε τον ή αφαιρέστε τον σε αυτή την περίπτωση!

Η ιστοσελίδα έχει αποθηκευτεί από το Internet Archive. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη να βάλετε σύνδεσμο προς μια αντίστοιχη αρχειοθετημένη έκδοση: [1]. --Gerakibot 13:34, 11 Αυγούστου 2009 (UTC)


Ο ΝΟ Μυτιληνης ειναι απο τα πιο ιστορικά ναυταθλητικά σωματεία της Ελλάδας, το πρότυπο πηγων ειναι απαραδεκτο. Μια ερευνα στο μουσειο τυπου η στην Αθλητικη ηχω , μια απλη αναζητηση (εχουν σχετικη "μπαρα") θα εβγαζε χιλιαδες αποτελεσματα. Μην βαζεται το προτυπο με "ελαφρα την καρδια" --✻tony esopi λέγε 11:15, 23 Αυγούστου 2009 (UTC)

Έτυχε εγώ να έχω βάλει το συγκεκριμένο πρότυπο όταν επιμελήθηκα το άρθρο. Εφόσον δεν είχε πηγές καλώς μπήκε και τελειώνει εκεί το θέμα για μένα. Το πρότυπο πηγών δεν σημαίνει ούτε αμφισβήτηση των στοιχείων (υπάρχει άλλο πρότυπο), ούτε ότι το θέμα είναι ασήμαντο (και για αυτό υπάρχει άλλο πρότυπο), ούτε κάτι άλλο μειωτικό. Σημαίνει απλά ότι δεν υπάρχουν πηγές. Άλλωστε πολύ σημαντικότερα θέματα το έχουν (Αθήνα, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ποδόσφαιρο κτλ. Για σένα που είσαι απείρως πιο ειδικός με τα αθλητικά ζητήματα φαντάζει εύκολο να τεκμηριώσεις το άρθρο. Εγώ πάλι και δεν έχω ιδέα, και δεν είναι πρώτη προτεραιότητα μου. Οπότε αλλάζω λίγο την παρακίνηση και λέω να μην μας ενοχλεί το πρότυπο πηγών όταν σε ένα άρθρο δεν υπάρχουν καθόλου ή δεν υπάρχουν αρκετές πηγές. --Egmontaz συζήτηση 11:48, 23 Αυγούστου 2009 (UTC)

Μήπως έχει κανείς το Βασιλικό Διάταγμα του Ν.Ο.Μ. ; Ladnerg310 (συζήτηση) 11:01, 18 Μαΐου 2017 (UTC)