Συζήτηση:Ντρέικ & Τζος

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Εγκυκλοπαιδικότητα[επεξεργασία κώδικα]

Το λήμμα δεν είναι για ταχεία διαγραφή. Αν ο χρήστης που το προτείνει έχει αμφιβολίες ως προς την εγκυκλοπαιδικότητα του, ας το προτείνει για διαγραφή, όχι όμως ταχεία. Η σειρά προβαλλόταν σε περισσότερες από μία χώρες (ΗΠΑ, Αυστραλία, Μεξικό κτλ) και έχει βραβευτεί. Έχουν δημιουργηθεί βιντεοπαιχνίδια και έχουν γραφτεί βιβλία βασισμένα στη σειρά. Οι πηγές για τα πιο πάνω βρίσκονται στο αντίστοιχο αγγλικό λήμμα en:Drake & Josh. Το λήμμα χρειάζεται τεκμηρίωση με πηγές και επέκταση, αλλά όχι ταχεία διαγραφή. Xaris333 (συζήτηση) 18:10, 17 Μαΐου 2013 (UTC)

Συμφωνώ περί της μη ταχείας διαγραφής. Ωστόσο το λήμμα έχει μερικά προβλήματα: Οι βραβεύσεις είναι από το ίδιο το παραγωγό κανάλι, ενώ δεν προβλήθηκε σε περισσότερες από μία χώρες ταυτόχρονα και δη από άλλο κανάλι, αλλά από τα τοπικά "παραρτήματα" του ίδιου καναλιού στις κατά τόπους χώρες. Καλό είναι να προταθεί από τον συνάδελφο για διαγραφή και να γίνει συζήτηση στην πρόταση διαγραφής. --Ttzavarasσυζήτηση 18:34, 17 Μαΐου 2013 (UTC)
Συμφωνώ. Η ένσταση μου αφορούσε την ταχεία διαγραφή για την οποία έχει προταθεί μαζί με άλλα λήμματα και όχι γενικά τη διαγραφή. Ας προταθεί για διαγραφή και αν δεν προκύψει εγκυκλοπαιδικότητα με βάση τη συζήτηση διαγραφής, ας διαγραφεί. Xaris333 (συζήτηση) 18:57, 17 Μαΐου 2013 (UTC)

Μια παρατήρηση σχετικά με αυτό το σχόλιο: αν γίνει αφαίρεση πρότυπου ταχείας διαγραφής από οποιονδήποτε, τότε η καλύτερη λύση είναι η πρόταση διαγραφής. Είναι μια απλή λύση για να αποφευχθεί διορθωπόλεμος. --Focal Point 17:09, 18 Μαΐου 2013 (UTC)

Τόνισα ότι έχει γίνει από διαχειριστή γιατί, όπως προβλέπεται και από τη Βικιπαίδεια:Γρήγορη διαγραφή σελίδων, οι διαχειριστές ελέγχουν και αποφασίζουν αν μπορεί να διαγραφεί ένα λήμμα με ταχεία (λαμβάνοντας υπόψη φυσικά και απόψεις που μπορεί να εκφράστηκαν από χρήστες, απλά η διαδικασία διαφέρει κατά πολύ από τη συνηθισμένη συζήτηση διαγραφής). Υποθέτω ότι έκρινες ότι δεν είναι για ταχεία, οπόταν δεν υπήρχε λόγος να προστεθεί και πάλι το πρότυπο. Πάντως, η άποψη που εκφράζεις πιο πάνω είναι πολύ βοηθητική. Μια διευκρίνηση, αν γίνει αφαίρεση πρότυπου ταχείας διαγραφής από οποιονδήποτε από όποιονδήποτε ανεξάρτητο χρήστη ή ακόμη και από τον ίδιο το δημιουργό του λήμματος; Επίσης, μπορεί αυτή η άποψη και η διευκρίνηση (αν συμφωνεί και η κοινότητα φυσικά) να προστεθεί και στη σελίδα Βικιπαίδεια:Γρήγορη διαγραφή σελίδων για να αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις; Xaris333 (συζήτηση) 17:23, 18 Μαΐου 2013 (UTC)

Κοίτα, αν ένας άσχετος επιμένει χωρίς λόγο, δεν έχει ουσία να πάει σε συζήτηση διαγραφής, αλλά αν λογικός συντάκτης, διαφωνεί με άλλον επίσης λογικό συντάκτη, η λογική λέει να πάει κανείς σε συζήτηση και όχι να μπαζο-βγάζουμε πρότυπα. --Focal Point 17:48, 18 Μαΐου 2013 (UTC)