Συζήτηση:Νοσοκομείο

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Το παρόν έχει πολύ μικρή αναφορά στον αρχαίο πολιτισμό, Ελληνικό, Αιγυπτιακό κλπ, και πιστεύω θέλει μία κάπως μεγαλύτερη αναφορά στα Ασκληπιεία, για τα οποία δεν έχω υλικό. Επίσης δεν κατάφερα να βρω κάτι για την ιστορία των νοσοκομείων στην Ελλάδα γενικά, ενώ θέλει και μια κάποια αναφορά στη πλαίσιο λειτουργίας τους, τη χρηματοδότησή τους κλπ από παλιά μέχρι και σήμερα, χρειάζεται δηλαδή μία ενότητα που να αναφέρεται στα νοσοκομεία στην Ελλάδα γενικότερα. Όποιος έχει όρεξη και υλικό - πηγές παρακαλώ κοπιάστε, όπου και όπως μπορείτε και νομίζετε πως χρειάζεται. Τέλος κάποιος καλός άνθρωπος ας ρίξει μια ματιά στα διάφορα ονόματα μες στο κείμενο, μη και σκότωσα κανένα.... Σας ευχαριστώ --Alaniaris 15:50, 26 Ιουλίου 2008 (UTC)

Επίσης σκόπιμα παρέλειψα κάποια κομμάτια από το αγγλικό και κυρίως το κομμάτι που αφορούσε την κριτική στα νοσοκομεία, για το λόγο ότι οι δύο πηγές την εν λόγω ενότητας προέρχονταν από το ίδιο το άρθρο, ο συντάκτης της δηλαδή κατέληξε στα συμπεράσματά του βασιζόμενος στην ενότητα αρχιτεκτονική του ίδιου του άρθρου, πράγμα που θεώρησα ως προσωπικό, μη αποδεδειγμένο συμπέρασμα. --Alaniaris 16:16, 26 Ιουλίου 2008 (UTC)

Εάν κάνεις μια ευχή στο κατάλληλο αστέρι, πρέπει να έχει πολύ αντίστοιχο υλικό η πτυχιακή της Γερακίνας. Θα την ψάξω και θα σου πω. — Geraki ΣΜ 16:02, 26 Ιουλίου 2008 (UTC)

Ο Alaniaris γονυπετής παρακαλάει...
Σε παρακαλώ, καλό μου αστεράκι, κάνε να βρει υλικό ο φανταστικός Geraki στην πτυχιακή της ακόμα φανταστικότερης Γερακίνας.... --Alaniaris 16:08, 26 Ιουλίου 2008 (UTC)