Συζήτηση:Ναπολεόντειοι Πόλεμοι

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Στρατιωτική Ιστορία Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Στρατιωτική Ιστορία», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Λήμμα προς επέκταση Προς επέκταση Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Προς επέκταση κατά την κλίμακα ποιότητας.
Ύψιστης Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με Ύψιστη σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.
Επιχείρηση Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων Αυτό το λήμμα είναι αντικείμενο της Επιχείρησης Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων, μιας συλλογικής προσπάθειας για την αποτίμηση και δημιουργία στατιστικών για τα λήμματα ζωτικής σημασίας της Βικιπαίδειας.
Λήμμα προς επέκταση Προς επέκταση Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως λήμμα προς επέκταση κατά την κλίμακα ποιότητας.

Σχόλιο 13-7-2018[επεξεργασία κώδικα]

Κατάσταση: νέα κοινοποίηση

Οι Ναπολεόντιοι Πόλεμοι δεν ήταν μια σειρά πολέμων που κηρύχθηκαν ενάντια στην Α' Γαλλική Αυτοκρατορία του Ναπολέοντα, όπως αναφέρει το λήμμα, αλλά αντίθετα μια σειρά εκστρατειών του Ναπολέοντα ενάντια σε κράτη (είτε για κατακτητικούς λόγους είτε επειδή είχαν στραφεί εναντίον του) και συμμαχίες (που σχηματίσθηκαν εναντίον του). Με μια ευρύτερη οπτική θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι ίσως ήταν και μια προσπάθεια ενοποίησης της Ευρώπης υπό το σκήπτρο του. Αναφορά: 2A02:587:3E00:4000:4DF6:D840:A8F2:7722 08:28, 13 Ιουλίου 2018 (UTC)