Συζήτηση:Μπλεκ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Σύγκρουση κινήτρων[επεξεργασία κώδικα]

Σαφής η σύγκρουση κινήτρων. --Κόκκινος Ποταμός YBR 19:11, 22 Δεκεμβρίου 2016 (UTC)

Επιμέλεια[επεξεργασία κώδικα]

Έχω πάρει με τη σειρά τα λήμματα για κόμικς, και βλέπω ένα χάος κι εδώ. Αντιεγκυκλοπαιδικό περιεχόμενο θα διαγραφεί και θα προστεθούν σωστότερες Κατηγορίες. Επίσης, προτείνω στο λήμμα να συγχωνευθεί το Δικηγόρος Κόνολι και το Καθηγητής Μυστήριος, λήμματα που αφορούν χαρακτήρες του κόμικ, για το λόγο ότι είναι πολύ μικρά για να σταθούν μόνα τους. Είναι ελλιπή γιατί λένε μόνο τα βασικά (ειδικά το πρώτο), και δεν υπάρχει καμία πληροφορία για τη σύλληψη, την ανάπτυξη και την εξέλιξή τους ως σκίτσα, και άλλα. Αν συγχωνευτούν στο Μπλεκ θα είναι για το καλό του Μπλεκ, γιατί θα είναι πιο ολοκληρωμένο. Ελπίζω σε σύντομη ανταπόκριση _DaftRose (συζήτηση) 16:14, 7 Απριλίου 2017 (UTC)

Πράγματι δεν φαίνεται οι παραπάνω χαρακτήρες να είναι εγκυκλοπαιδικοί, καθώς αμφότεροι αναφέρονται στα ίδια τα λήμματα ως δευτεραγωνιστές και ως μόνη πηγή αναφέρεται βιβλίο του οίκου που εξέδιδε/εκδίδει τον Μπλεκ στην Ελλάδα. Υπέρ της συγχώνευσης, σύμφωνα και με τα σχετικά κριτήρια. --Κόκκινος Ποταμός YBR 18:10, 7 Απριλίου 2017 (UTC)

Έγινε λοιπόν, αυτή τη στιγμή επεξεργάζομαι το Μπλεκ και τα παραπάνω λήμματα συγχωνεύονται. Χαίρομαι που συμφωνείς! Πολύ καλύτερα τώρα, πιο μεστό κείμενο _DaftRose (συζήτηση) 18:48, 7 Απριλίου 2017 (UTC)

Μετέφερα όλα τα στοιχεία του λήμματος Ρόντυ στο εδώ. βασικό λήμμα της έκδοσης/χαρακτήρα Μπλεκ. Το λήμμα Ρόντυ όμως παρέμεινε, καθώς δεν ήμουν βέβαιος με ποιο τρόπο ακριβώς να κάνω τη συγχώνευση. Παρακαλώ, ολοκληρώστε τη διαδικασία συγχώνευσης με δόκιμο τρόπο, ευχαριστώ πολύ. Καλή Πρωτομαγιά! Φιλικά, --ΑΝώΔυΝος (συζήτηση) 08:33, 1 Μαΐου 2017 (UTC)