Συζήτηση:Μπέρναρντ Κατς

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Ιατρική Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ιατρική», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Λήμμα προς επέκταση Προς επέκταση Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Προς επέκταση κατά την κλίμακα ποιότητας.

Το λήμμα περιλαμβάνεται σε κατηγορίες σχετικές με: φυσικούς, χημικούς, γιατρούς, βιολόγους, νευρολόγους, βιοχημικούς, Βιοφυσικούς(αυτή είναι κενή) και εβραίους. Μήπως το παρακάνουμε λίγο;--Harkoz (συζήτηση) 19:15, 17 Αυγούστου 2012 (UTC)[απάντηση]

Δεν έχει πολύ νόημα να το συζητάμε, γιατί η κατηγοριοποίηση έχει κρασάρει και καεί εδώ και πολύ καιρό, είναι δαιδαλώδης και μη-χρηστική έως εχθρική θα έλεγα προς το μη-βικιπαιδιστή. Οι κατηγορίες του ενός άρθρου φωλιασμένες βαθιά σε άλλες υποκατηγορίες είναι τα τελευταία αποχαιρετιστήρια πυροτεχνήματα στο αστραποκαμένο, πλέον, δέντρο κατηγοριών. Για να διορθωθεί θα πρέπει να δουλέψουν πολλοί βικιπαιδιστές για πολλούς μήνες (αντίο δηλαδή), ή να ακολουθηθεί κάποια αυτόματη μέθοδος. Ωστόσο μπορεί κανείς να σημειώσει δυο πράγματα για όποιον προσπαθήσει να διορθώσει τα πράγματα:

α) Οι κατηγορίες δεν είναι για να περιγράφουν κάθε χαρακτηριστικό ενός βιογραφούμενου. Επικεντρωθείτε σε λίγα στοιχεία, που μπορεί να έχουν το ενδιαφέρον του αναγνώστη του συγκεκριμένου άρθρου. Γενικά έχετε πάντα τον αναγνώστη στο μυαλό σας.

β) Το ότι έχει κάποιος πτυχίο π.χ. νομικού ή μηχανικού δεν τον κάνει και ικανό να μπει στην ανάλογη κατηγορία. Οι κατηγορίες για τους μηχανικούς και τους δικηγόρους είναι πλέον άχρηστες για όποιον θέλει να μελετήσει τους αξιοσημείωτους έλληνες μηχανικούς ή δικηγόρους, καθώς μαζί με αυτούς θα βρει πολλούς άσχετους (πολιτικούς, δημάρχους κλπ) που είτε δεν άσκησαν καθόλου την επιστήμη ή την άσκησαν με τρόπο μη αξιοσημείωτο, δεν είναι δηλαδή γνωστοί γι' αυτή τους την ιδιότητα. - Badseed απάντηση 02:23, 18 Αυγούστου 2012 (UTC)[απάντηση]