Συζήτηση:Μορφωτική Ένωσις Νεολαίας Τούμπας

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Άρθρο βικι Ποδόσφαιρο Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ποδόσφαιρο», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης του ποδοσφαίρου από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης έναρξη κατά την κλίμακα ποιότητας.
Χαμηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με χαμηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.
Soccerball Greece.png Αντικείμενο της υποεπιχείρησης Ελληνικό ποδόσφαιρο.


Τίτλος[επεξεργασία κώδικα]

Πάντως με το αναλυτικό τίτλο πολύ δύσκολα εντοπίζεται. Λέμε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ... Dgolitsis\-\-```` 19:58, 27 Ιανουαρίου 2012 (UTC)

Κάνε την συγχώνευση κειμενου αν χρειάζεται αν διαγραγή το ένα, αυτό λογικα το νεότερο διαγράφεται, αν θέλεις κανουμε κι συγχώνευση ιστορικού. --✻tony esopi λέγε 20:18, 27 Ιανουαρίου 2012 (UTC)

Φίλε, Tony, τι πειράζει να μείνουν και τα δύο. Επειδή είσαι υπέρ των αναγνωστών (γράφοντας απλά, όπως επαναλειμμένα τονίζεις) αν δεις τα στατιστικά στοιχεία προκύπτει, ότι το αρχικό άρθρο σε 30 ημέρες είχε 102 (135-33) αναγνώστες σε 30 ημέρες και το μονολεκτικό δηλ. το πρόσφατο 74 αναγνώστες μέσα σε έξι ώρες. Κάνε ότι νομίζεις, ως διαχειριστής, πάντως το άρθρο μου αφορά το τμήμα του βόλλεϊ με μια εισαγωγή στο ιστορικό του σωματείου.Dgolitsis--'```` 11:54, 28 Ιανουαρίου 2012 (UTC)

  • Όσο δια το διόρθωνα ως κύριο λήμμα. Κάνεις ολοκληρωμένες εργασίες C Messier.DG--'```` 16:23, 29 Οκτωβρίου 2012 (UTC)

Σημείωση[επεξεργασία κώδικα]

Το λήμμα ΜΕΝΤ (πετοσφαίριση ανδρών) συγχωνεύτηκε με το παρόν στις 11 Αυγούστου 2014 καθώς δεν περιελάμβανε στοιχεία περισσότερα του παρόντος για το τμήμα. Πραγματοποιήθηκε και συγχώνευση ιστορικών. Αν μελλοντικά υπάρχει η επιθυμία εκ νέου διάσπασης καλό είναι στο παρόν το τμήμα να αντικατασταθεί από μια φροντισμένη (και ενημερωμένη με πρόσφατα στοιχεία) περίληψη. Atlantia talk 22:01, 10 Αυγούστου 2014 (UTC)