Συζήτηση:Μιχάλης Σάλλας

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια


Κατάσταση: νέα κοινοποίηση

Δεδομένου ότι η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ιδρύθηκε με τον Ν.1969/1991 και πρώτος πρόεδρός της ήταν ο καθηγητής Αυγουστίνος Βιντζηλαίος, προφανώς ο Σάλλας εννοεί ότι διετέλεσε πρόεδρος στο όργανο που προϋπήρχε της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Αναφορά: Philip Alexander Hassialis 195.97.26.194 09:08, 4 Ιουνίου 2015 (UTC)Απάντηση[απάντηση]

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ κο ΣΑΛΛΑ ΜΙΧΑΛΗ[επεξεργασία κώδικα]

κε Σάλλα καλημέρα σας,

προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί σας για την αποκατάσταση της αλήθειας.... Λέγομαι Γεροδήμος Κωνσταντίνος. Μέχρι πρότινος Διευθυντικό Στέλεχος στην Εθνική Τράπεζα για 34 έτη. Το επίθετό μου σε πρώτο χρόνο ίσως να να μη σας λέει κάτι. Σας θυμίζω, είμαι συγγενής του Πάνου ή Παναγιώτη Γεροδήμου που είναι στο codice blue στο Κολωνάκι. Ο οποίος υποστηρίζει ότι σας γνωρίζει οικογενειακώς και ότι εχει έρθει και για φαγητό στο σπίτι σας, κάπου στην Πλάκα και γνωρίζει και την σύζυγό σας την κα Σοφία αν δεν κάνω λάθος το όνομα.

Ο λόγος που σας γράφω είναι γιατί ο Πάνος (συγγενής μου- εξάδερφος) για εξι μήνες περίπου μου δημιουργούσε την πεποίθηση και προσδοκίες ταυτόχρονα ότι σας μίλησε για μένα και σας έδωσε μου είπε και το βιογραφικό μου ενόψει των καταστημάτων της HSBC που η Παγκρήτια Τράπεζα θα έπαιρνε και ότι θα χρειαζόσασταν στελέχη.

Αυτό ήθελα να μάθω. Που είναι η αλήθεια και που είναι το ψέμα. Αν σας είναι εύκολο.

Άσχετα με την απάντηση σας, αν θα μπείτε στον κόπο ή όχι, να ξέρετε ότι πράγματι σας εκτιμώ και σας θαύμαζα ανέκαθεν σαν Τραπεζίτη με την πραγματική έννοια του όρου Τραπεζίτη.

Χίλια συγνώμη για το θάρρος - θράσος μου. αλλά ξέρετε στεναχωριέμαι και θλίβομαι ταυτόχρονα όταν κλονίζεται η εμπιστοσύνη στον άνθρωπο και δή από συγγενή...…

Κώστας Γεροδήμος

6980293232

gerodimoskostas65@gmail.com ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΡΟΔΗΜΟΣ (συζήτηση) 09:41, 3 Φεβρουαρίου 2024 (UTC)Απάντηση[απάντηση]