Συζήτηση:Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών Ευσέβιος

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Όχι ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς Αυτό το λήμμα πρέπει να συμφωνεί με την πολιτική για τις βιογραφίες ζώντων προσώπων, ακόμα και αν το λήμμα δεν αποτελεί βιογραφία, επειδή περιέχει υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα. Αμφιλεγόμενο ατεκμηρίωτο ή με ανεπαρκή τεκμηρίωση υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα και δύναται να δημιουργήσει συγκρούσεις, επιβάλλεται να αφαιρεθεί αμέσως από το λήμμα και την σελίδα συζήτησής του, ειδικότερα αν είναι πιθανώς δυσφήμηση, συκοφαντία, εξύβριση ή λίβελλος. Χρήστες που προσθέτουν επανειλημμένα τέτοιο υλικό, είναι πιθανό να υποστούν φραγή. Εάν διαπιστώσετε ότι τέτοιο υλικό τοποθετείται επανειλημμένα, ή αν έχετε άλλες ανησυχίες, παρακαλείστε να αναφέρετε το ζήτημα στο σημειωματάριο διαχειριστών ώστε να επιμεληθεί του ζητήματος κάποιος διαχειριστής.

επιστολή Μητροπολίτη[επεξεργασία κώδικα]

Λέει:"Στην επιστολή του ο Μητροπολίτης αναφέρει ότι η «εισροή μεταναστών γίνεται πλέον με τη μορφή επέλασης» και η παρουσία μέσα στην πόλη βαθύ χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών επαναφέρει το νησί «εις κατάστασιν χειροτέραν αυτής του 2015. Τότε οι πρόσφυγες-μετανάστες ήταν μέν πολλοί, αλλά ήταν διερχόμενοι!».

Όπως ο μητροπολίτης αναφέρει στο Βαθύ των 6.000 κατοίκων ζουν περί τις 5.000 πρόσφυγες και μετανάστες ενώ ο καταυλισμός τους που βρίσκεται σε απόσταση 200 μέτρων από την πόλη, μπορεί να φιλοξενήσει το πολύ 800 ανθρώπους. Αυτή, τονίζεται στην επιστολή προς τον πρωθυπουργό, είναι μια κατάσταση που δημιουργεί εξάρσεις.

Και η επιστολή καταλήγει με το μητροπολίτη Σάμου να σημειώνει: «Σας διαβεβαιούμεν, ότι όλοι εμείς παραμένομεν απλοί θεαταί ενός θεάτρου παραλόγου, βιούντες την εκατάλειψιν της Πολιτείας και αδύναμοι εξ αυτού να ατιδράσωμε, απευχόμενοι απλώς τά χειρότερα, … και ? νοών νοείτω!».

  • Ας μην δημιουργούμε λοιπόν λάθος εντυπώσεις.--188.4.61.86 09:19, 12 Οκτωβρίου 2017 (UTC)


Ο λόγος που η πηγή προς το ΘΕΜΑ αντικαθίσταται με αυτήν του in.gr είναι ότι η τελευταία και το ΒΗΜΑ κάνουν χρήση της λέξης επέλαση στον τίτλο τους (ενώ το ΘΕΜΑ όχι). Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Just sayin'. --Κόκκινος Ποταμός YBR 18:42, 12 Οκτωβρίου 2017 (UTC)

Σειρά άλλαξε και όχι πηγή.Δουλεύετε τον κόσμο και είστε οργανωμένη ανθελληνική συμμορία.--77.49.55.99 18:57, 12 Οκτωβρίου 2017 (UTC)
Άλλα λέει η θειά σου, άλλ' ακούν τα αφτιά σου. --ΚΠ
Ρε θεία ,πες μου λοιπόν τι εξυπηρετεί η κατάδειξη ενός και μόνο σημείου της επιστολής του Μητροπολίτη?Ο Τζερόνυμο ξεκάθαρα λέει ότι θέλει να το βλάψειΕμείς γιατί να τον αφήσουμε?Τι ακριβώς προσφέρουμε και τι κερδίζουμε?--62.1.93.103 19:37, 12 Οκτωβρίου 2017 (UTC)